Reizigersprofielen
beheren.

Uw reizen worden conform het reisbeleid van uw organisatie en de persoonlijke voorkeuren van de reizigers geboekt.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
V

Voor het boeken van zakenreizen maken wij gebruik van reizigers-profielen van de verschillende reizigers in uw organisatie. Deze profielen kunt u eenvoudig beheren, wijzigen en verwijderen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, voorkeuren, paspoort-gegevens en meer. Volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

Wij maken hiervoor gebruik van een gerenommeerd systeem binnen de reiswereld: Umbrella Faces.

Commercial Director Byron Bentley over Umbrella Faces.

Waarom is profile management nodig?

Profile Management is cruciaal om verschillende redenen:

1. Efficiëntie: het beheren van individuele reizigersprofielen helpt bij het stroomlijnen van boekings-processen. Wanneer profielen automatisch worden gesynchroniseerd en bijgewerkt, kan informatie snel worden opgehaald, waardoor het boeken van reizen sneller en efficiënter verloopt.

2. Nauwkeurigheid: door reizigers-profielen centraal te beheren, worden fouten in boekingen verminderd. Dit zorgt voor minder miscommunicatie en zorgt ervoor dat reisplannen soepel verlopen.

3. Personalisatie: het hebben van gedetailleerde reizigersprofielen maakt het mogelijk om een meer gepersonaliseerde service te bieden. Dit kan variëren van voorkeuren voor zitplaatsen en maaltijden tot frequent flyer-nummers, wat bijdraagt aan een betere reiservaring.

4. Compliance: in de huidige wereld is privacy van het grootste belang. Een goed profile management systeem houdt rekening met wet- en regelgeving rondom gegevens-bescherming, zoals de AVG, waardoor de privacy van reizigers gewaarborgd is.

5. Gemak: met een systeem als Umbrella Faces krijgt u meldingen bij het verlopen van documenten zoals paspoorten en visa, wat u helpt bij het tijdig plannen en voorbereiden van uw reizen.

Daarom is een solide en veilig profile management systeem essentieel voor elk bedrijf dat regelmatig te maken heeft met boekingen van zakenreizen.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Eén van mijn doelen is om voor uw organisatie tijd en geld te besparen. Zo hebben we door gedegen reisgedrag analyse van onze klanten voor o.a. Universiteit Leiden en Hankook Tires Netherlands de reiskosten met meer dan 15% weten te reduceren.
Ik kijk ook graag eens met u mee om te inventariseren of we dit ook voor uw bedrijf kunnen realiseren!

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search