Kosten besparen.

Via ons wereldwijde netwerk, smart ticketing, hotelprogramma’s en ervaren zakenreis consultants.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Kosten besparen met uw zakenreizen

U

U ziet de kosten voor het boeken van vluchten, hotels en autohuur behoorlijk oplopen. U heeft weinig controle over de kosten maar u wilt toch besparen op de zakelijke reisuitgaven. Hoe pakt u dat precies aan?

Een goede oplossing is om een zakenreisbureau in te schakelen. Door het uit handen geven van uw zakelijke reizen bespaart u tijd én geld. Natuurlijk zijn onze diensten niet gratis en vraagt u zich vast af hoe u dan alsnog kosten kunt terugdringen. Wij leggen het u graag uit.

Ons primaire doel is om voor u tijd én geld te besparen. Ons team zoekt altijd naar de gunstigste tarieven en mogelijkheden. Als top 5 speler in de wereldwijde zakenreismarkt hebben wij inkoopkracht, exclusieve connecties en maken wij speciale tariefafspraken met leveranciers. Hierbij kunt u denken aan vliegtuigmaatschappijen, hotels en andere leveranciers op het gebied van zakelijke reizen. Honderden euro’s besparing per boeking is zeker geen uitzondering.

Wij hebben toegang tot de meest professionele wereldwijde reserveringssystemen. Zo kunnen we de beschikbaarheid en prijzen op alle mogelijke manieren in kaart brengen. Lees hier meer over onze online tools.

Onze experts leggen u uit waarom wij voor u kosten besparen.

Betalingsgemak met een AirPlus Company account

Naast het boeken kan de administratieve afhandeling ook behoorlijk duizelingwekkend zijn. En laten we eerlijk zijn. De manier waarop het vaak gebeurt, is ouderwets met een hele stapel afzonderlijke facturen. Bij Uniglobe Alliance Travel heeft u direct inzicht in al de gemaakte reisuitgaven en ontvangt u uiteindelijk één (digitale) verzamelafrekening. Deze verzamelafrekening wordt vervolgens gemakkelijk in uw financiële administratiesysteem geïntegreerd. En door het meegeven van interne referenties worden de kosten gemakkelijk toegewezen.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Eén van mijn doelen is om voor uw organisatie tijd en geld te besparen. Zo hebben we door gedegen reisgedrag analyse van onze klanten voor o.a. Universiteit Leiden en Hankook Tires Netherlands de reiskosten met meer dan 15% weten te reduceren.
Ik kijk ook graag eens met u mee om te inventariseren of we dit ook voor uw bedrijf kunnen realiseren!

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search