Kosten besparen.

Via ons wereldwijde netwerk, smart ticketing, hotelprogramma’s en ervaren zakenreis consultants.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Onze experts leggen u uit waarom wij voor u kosten besparen.

U

U wilt besparen op de zakelijke reiskosten binnen uw organisatie. Dat lijkt een hele uitdaging. Bij het boeken van hotels, vliegtickets en maaltijden lopen de kosten geregeld de spuigaten uit. Wat u ook probeert. En niet geheel onbelangrijk: eigenlijk wilt u zich zonder zorgen richten op andere belangrijke bezigheden.

Heeft u er al eens aan gedacht om een zakenreisbureau in te schakelen? Door het uit handen geven van uw zakelijke reizen bespaart u tijd én geld. Natuurlijk zijn onze diensten niet gratis en vraagt u zich vast af hoe u dan alsnog kosten kunt terugdringen. Wij leggen het u graag uit.

Ons primaire doel is om voor u tijd én geld te besparen. Ons team zoekt altijd naar de gunstigste tarieven en mogelijkheden. Als top 5 speler in de wereldwijde zakenreismarkt hebben wij inkoopkracht, exclusieve connecties en maken wij speciale tariefafspraken met leveranciers. Hierbij kunt u denken aan vliegtuigmaatschappijen, hotels en andere leveranciers op het gebied van zakelijke reizen. Honderden euro’s besparing per boeking is zeker geen uitzondering.

Wij hebben toegang tot de meest professionele wereldwijde reserveringssystemen. Zo kunnen we de beschikbaarheid en prijzen op alle mogelijke manieren in kaart brengen. Lees hier meer over onze online tools.

Wij werken o.a. voor:

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 1.000 kantoren in 80 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Byron, Sales Manager bij Uniglobe Alliance Travel. Enkele klanten uit mijn portefeuille waar ik de reiskosten met meer dan 15% heb weten te reduceren zijn: Universiteit Leiden, Hankook Netherlands & Shimano. Ik kom graag bij u langs om onze expertise en dienstverlening te presenteren.

Betalingsgemak met een AirPlus Company account

Naast het boeken kan de administratieve afhandeling ook behoorlijk duizelingwekkend zijn. En laten we eerlijk zijn. De manier waarop het vaak gebeurt, is ouderwets met een hele stapel afzonderlijke facturen. 

Bij Uniglobe Alliance Travel heeft u direct inzicht in al de gemaakte reisuitgaven en ontvangt u uiteindelijk één (digitale) verzamelafrekening. Deze verzamelafrekening wordt vervolgens gemakkelijk in uw financiële administratiesysteem geïntegreerd. En door het meegeven van interne referenties worden de kosten gemakkelijk toegewezen.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content