Omdat u keuze en gemak wilt.

Onze online software op maat te gebruiken. Zonder extra kosten.

K

Het is fijn als u over een systeem beschikt waar alle reizigers of boekers terecht kunnen voor alle zaken rondom reizen en het reisbeleid van uw bedrijf. Want u wilt toch ook online boeken in een gebruiksvriendelijk, persoonlijk ingericht en bovendien goed beveiligde online omgeving? In deze systemen zijn alle reizigersprofielen ook al opgeslagen. Zo zijn alle Business Travel Consultants direct op de hoogte van individuele wensen van reizigers. Wij zorgen er bovendien ook nog voor dat de (MIS) rapportages altijd klaar staan in de huisstijl van uw bedrijf. Periodiek uit te draaien (zelfs vlak voor een meeting). Bekijkt u onderstaande video’s, waar wij een korte presentatie geven van onze online tools. Ontdek de voordelen en het gemak die zij u kunnen bieden. Voor een persoonlijke demonstratie komen wij ook graag bij u langs.

Al uw reisaanvragen op een rij!

Een van de systemen waarmee wij werken is TravelCase. In deze database, speciaal ontworpen voor de reisbranche, zien wij in een oogopslag alle lopende en afgehandelde reisaanvragen. Manager Operations, Eveline, vertelt u graag meer over TravelCase!

Duidelijke en eenvoudige rapportages

Om op elk moment inzicht te kunnen geven in uw reiskosten hebben wij deze online tool speciaal voor onze opdrachtgevers ontwikkeld. Ilona laat u kennismaken met deze online tool, waar u 24/7 rapportages op maat kunt uitdraaien.

Zelf online zakenreizen boeken

Eenvoudig online zelf zakenreizen boeken kan in UBI, de online one-stop-shop voor het boeken van vliegtickets, hotels, autohuur, treinen en transfers. Waarbij uw data en privacy altijd beschermd is in de beveiligde online omgeving. 

Alle reizigersprofielen veilig opgeslagen

In ons systeem: Umbrella, kunt u eenvoudig profielen van reizigers opslaan, inzien en wijzigen. Denk aan spaarprogramma’s, voorkeuren, paspoortgegevens en meer. Volledig in lijn met de PCI/DSS- en AVG-wetgeving.

Wereldwijd tarieven vergelijken

Door onze wereldwijde inkoopkracht kunnen er aanzienlijk kosten worden bespaard op het boeken van zakelijke vliegtickets.
Miranda, Teamleider Rotterdam, legt u uit welke online tools wij hier voor gebruiken.

De Uniglobe Travel app

Als u de Uniglobe app heeft geïnstalleerd, dan heeft u geen andere reis-app meer nodig. Alle informatie omtrent uw zakenreizen hebben wij hierin gebundeld. U vindt hier uw persoonlijke reisschema (vlucht, hotel, huurauto enz.), krijgt notificaties bij schemawijzigingen en online inchecken, u kunt hotels boeken, maar ook transfers en taxi’s, u vindt er omgevingsinformatie (restaurants, museau etc.), u kunt uw reisschema eenvoudig delen met uw collega’s of familie en u heeft direct contact met ons kantoor. Bekijk de demonstratie video hier. 

download-de-uniglobe-alliance-travel-app-voor-al-uw-zakenreizen-op-androiddownload-de-uniglobe-alliance-travel-app-voor-al-uw-zakenreizen

uniglobe-travel-app door Uniglobe Alliance Travel

Eindelijk eenvoud en gemak

Door onze online tools die u kosteloos kunt gebruiken.

Overzicht

Alle airlines op een plek, inclusief speciale door ons ingekochte tarieven, zodat u gegarandeerd het beste tarief vindt.

Alles online

Online uw reisvoorkeuren en frequent flyer nummers opslaan. Persoonlijke informatie 24/7 online bereikbaar, te wijzigen en veilig opgeslagen.

Sorteren en vergelijken

Sorteer zoekresultaten op prijs, schema, luchtvaartmaatschappij en zelfs op ticketprijs waardoor u in een oogopslag alle opties ziet.

24/7 boeken

Ook buiten kantoortijden kunt u de online tools gebruiken om te plannen, te boeken of om informatie op te vragen.

Interactief

De interactieve kaarten zorgen voor overzicht. Zo kiest u eenvoudig een stoel naar wens in het betreffende vliegtuig.

Ervaren specialisten

Toegang tot het team van zakenreisprofessionals wanneer u een advies wenst, problemen ondervindt, vragen of speciale verzoeken heeft.

Altijd actueel

In onze online tools vindt u altijd een actueel aanbod van vliegtickets en hotels voor uw zakenreis.

Duidelijke rapportages

Duidelijke rapportages met alle informatie van alle reizen die zowel online als offline zijn geboekt en gemaakt.

Opgeslagen reisinformatie

De opgeslagen reisinformatie van voorgaande reizen zorgt ervoor dat u eenvoudig dezelfde reis nogmaals kunt maken.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content