Via ons uw zakenreis boeken.

Boek uw zakenreizen via onze ervaren Business Travel Consultants.

Wij begrijpen dat gemak en eenvoud voor u belangrijk zijn!

Creatieve reisoplossingen voor uw onderneming, groot of klein.

U

U waardeert persoonlijk en intensief contact en wilt toch uw zakenreizen laten boeken door iemand die precies op de hoogte is van uw reiswensen en het reisbeleid van uw organisatie. Dat kan! Naast ons online reserveringssysteem ontzorgen wij volledig en bieden wij onze vertrouwde, persoonlijke service aan. Ons team bestaat uit ervaren specialisten op het gebied van zakelijke reizen.

Onze Business Travel Consultants hebben nauwe contacten met partners in binnen- en buitenland. Zo besparen wij kosten voor u, maar wellicht nog het meest belangrijk: u of uw collega gaat zorgeloos op reis. Wij denken aan alles. Complexe programma’s of reisroutes, het efficiënt verwerken van reisadministratie of kosten besparen: u geeft uw reiswensen door en wij nemen al het overige werk uit handen.

Wij vertellen u meer over de voordelen van het boeken van uw zakenreis via Uniglobe Alliance Travel.

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Onze door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Onze inzet en passie voor zakenreizen wordt gewaardeerd.

certificaten_def-removebg-preview

Meer dan 640 tevreden opdrachtgevers gingen u voor!

Start typing and press Enter to search