Wijzigingen verwerken.

Die wir-war van regels kennen wij uit ons hoofd. Voor u maken wij die eenvoudig.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Onze experts vertellen u meer over wijzigingen en uw reisadministratie.

H

Hè vervelend. Het programma van de aankomende internationale meeting is veranderd. U wilt uw vliegticket wijzigen: op een andere dag vertrekken of door omstandigheden bent u helemaal niet meer in de gelegenheid om te gaan. Daarnaast moet u ook nog uw hotelreservering en eventuele autohuur zelf wijzigen. Wat een gedoe…

Wat nu?

Als u via Uniglobe boekt, ontvangt u een heldere offerte voorzien met alle wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden. Geheel op maat gemaakt en afhankelijk van de boekingsklasse of type hotelkamer. Een wijziging kan prijzig en vervelend zijn, maar dit is zeker niet altijd het geval.

Door onze jarenlange relaties met leveranciers en als IATA agent kunnen wij in de meeste gevallen de geplande reis snel wijzigen. Alle andere boekingen, zoals autohuur en hotelovernachtingen, boeken wij ook voor u om.

Mochten er door wijzigingen tóch kosten ontstaan, dan worden deze wijzigingen één op één doorgevoerd, zodat u altijd op de hoogte bent en zicht hebt op de voortgang. Refunds (terugbetalingen) worden altijd en voor 100% teruggestort op de bankrekening van uw organisatie.

Wij werken o.a. voor:

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 1.000 kantoren  in 80 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Byron, Sales Manager bij Uniglobe Alliance Travel. Enkele klanten uit mijn portefeuille waar ik de reiskosten met meer dan 15% heb weten te reduceren zijn: Universiteit Leiden, Hankook Netherlands & Shimano. Ik kom graag bij u langs om onze expertise en dienstverlening te presenteren.

Alle reizigersprofielen veilig opgeslagen

In ons systeem: Umbrella, kunt u eenvoudig de profielen van reizigers opslaan, inzien en wijzigen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, voorkeuren, paspoortgegevens en meer. Volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

Sales Manager Byron legt in het filmpje kort uit hoe dit systeem werkt en welke voordelen dit systeem met zicht meebrengt.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content