Wijzigingen verwerken.

Die wir-war van regels kennen wij uit ons hoofd. Voor u maken wij die eenvoudig.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
H

Hè vervelend. Het programma van de aankomende internationale meeting is veranderd. U wilt uw vliegticket wijzigen: op een andere dag vertrekken of door omstandigheden bent u helemaal niet meer in de gelegenheid om te gaan. Daarnaast moet u ook nog uw hotelreservering en eventuele autohuur zelf wijzigen. Wat een gedoe…

Wat nu?

Als u via Uniglobe boekt, ontvangt u een heldere offerte voorzien met alle wijzigings-, en annuleringsvoorwaarden. Geheel op maat gemaakt en afhankelijk van de boekingsklasse of type hotelkamer. Een wijziging kan prijzig en vervelend zijn, maar dit is zeker niet altijd het geval.

Door onze jarenlange relaties met leveranciers en als IATA agent kunnen wij in de meeste gevallen de geplande reis snel wijzigen. Alle andere boekingen, zoals autohuur en hotelovernachtingen, boeken wij ook voor u om.

Mochten er door wijzigingen tóch kosten ontstaan, dan worden deze wijzigingen één op één doorgevoerd, zodat u altijd op de hoogte bent en zicht hebt op de voortgang. Refunds (terugbetalingen) worden altijd en voor 100% teruggestort op de bankrekening van uw organisatie.

Onze expert vertelt u meer over hoe wij uw zakenreisboeking beheren, wijzigingen verwerken en uw reisadministratie verzorgen.

Alle reizigersprofielen veilig opgeslagen

In ons systeem: Umbrella, kunt u eenvoudig de profielen van reizigers opslaan, inzien en wijzigen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, voorkeuren, paspoortgegevens en meer. Volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

Sales Manager Byron legt in het filmpje kort uit hoe dit systeem werkt en welke voordelen dit systeem met zicht meebrengt.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Heeft u een zakenreis bij ons geboekt en is er een last minute wijziging die doorgevoerd moet worden? Eén belletje of e-mail en onze Business Travel Consultants gaan direct voor u aan de slag. U bespaart hiermee als boeker of reiziger veel tijd.
Benieuwd wat wij uit handen kunnen nemen bij het organiseren van uw zakenreizen? Stuur mij dan gerust een e-mail!

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren  in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search