Reisadministratie verzorgen.

Een eind maken aan die 10 facturen plus wijzigingen per zakenreis? Wij regelen dat voor u in 1 factuur per maand!

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Rob, directeur van Uniglobe Alliance Travel, over een inzichtelijke reisadministratie.

P

Per factuur aanzienlijk kosten besparen en uw reisadministratie tot in de puntjes verzorgd? 95 procent van onze klanten gingen u naar volle tevredenheid voor. Wij vertellen u graag meer over onze betaaloplossingen voor het MKB.

AirPlus Technology Industry Travel Payment Solutions

Als top 5 zakenreispartners wereldwijd werken wij met het beste reisadministratie systeem wat er op dit moment op de markt is: AirPlus Technology Industry Travel Payment Solutions. Oftewel: AirPlus. Met Airplus als reisadministratie- en technology partner geniet u van vele voordelen: Win-win resultaten voor iedereen. Daar houden wij van!

De voordelen op een rij

U ontvangt één keer per maand (of periode) een factuur op rekening. In dit statement ziet u welke kosten er – per reiziger – zijn gemaakt. U kunt meerdere referenties meegeven, zoals kostenplaatsen of projectnummers.

De statements worden overzichtelijk gesorteerd op basis van de referenties. Alle reserveringen gaan op een voucher. De reiziger eerst de kosten zelf laten voorschieten, is dus verleden tijd. De hoogwaardige data wordt automatisch geïntegreerd in het statement, zodat u niets over het hoofd ziet. De BTW over o.a de service-fees wordt ook gesplitst op uw maandelijkse statement. We zo handig bij uw BTW-aangifte.

Kortom, de declaratieprocessen worden sterk vereenvoudigd. Het resultaat? Een operationele kostenbesparing van gemiddeld zo’n € 40 per factuur. Reken maar uit wat dit op jaarbasis voor u betekent! Daarbij wordt er complete Management Informatie beschikbaar gesteld, wat nuttig is voor toekomstige onderhandelingen met leveranciers. Lange-termijn-denken. Succes boeken. Boek uw volgende zakelijke reis via Uniglobe.

Wij werken o.a. voor:

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 1.000 kantoren in 80 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Hoi, ik ben Ilona, Account Manager bij Uniglobe Alliance Travel. Overzicht creëren in uw reisadministratie, dat is een van mijn expertises. Momenteel ben ik bezig voor een snel groeiende organisatie zonder Travel Manager zaken te organiseren. Graag zou ik met u kennismaken om mee te denken en te adviseren met betrekking tot uw reisadministratie.

Duidelijke en eenvoudige rapportages

Om op elk moment inzicht te kunnen geven in uw reiskosten hebben wij deze online tool speciaal voor onze opdrachtgevers ontwikkeld. Ilona laat u kennismaken met deze online tool, waar u 24/7 rapportages op maat kunt uitdraaien.

Inzicht in de zakenreiskosten per periode is zo altijd dichtbij. Een unieke en prettige online aanvulling op uw reisadministratie.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content