Sportreizen organiseren? Wij zijn ook uw partner bij de organisatie van sportreizen voor topsporters, -spelers en businessclubleden.

Sportreizen organiseren was nog nooit zo makkelijk!

Bent u verbonden aan een sportbond- of club? En reizen uw topsporters-, spelers of businessclubleden regelmatig naar internationale bestemmingen?
Dan staat ons dedicated sports team van GSE The Agency voor u klaar om uw sportreizen te organiseren!

T

Topsporters in ons vakgebied

Voor elke wedstrijd of sportevenement is een goede voorbereiding en succesvolle uitvoering van essentieel belang. Met onze ervaring in het managen en coördineren van sportreizen wereldwijd zorgen we ervoor dat ieder facet van de reis getackeld is. Last-minute wijzigingen, sporters of sportuitrustingen invliegen? Wij draaien onze hand er niet voor om.

Onze jarenlange kennis over sportreizen organiseren zorgt dat sporters uitgerust op de bestemming arriveren en daar onder de juiste omstandigheden verkeren. Zo kunnen zij zo fit mogelijk aan de start verschijnen. Maar ook dat de businessclubleden en sponsoren niets hoeven te missen van hun favoriete club. Voor deze groep organiseren we een compleet programma waarmee de ultieme beleving rondom het sportmoment wordt gecreëerd.

Wij verzorgen uw businessclub reizen - sportreizen organiseren


Al 20 jaar partner in topsport   
                                         

We zijn trotse Official Travel Partner van voetbalclubs FC Utrecht en sc Heerenveen en werken al jaren samen met onder andere de Nederlandse Basketbal Bond, Atletiekbond, GLORY Kickboxing, Volleybalbond, Handboogbond en Zwembond. Een hele opsomming waarmee we eigenlijk alleen maar willen zeggen: we weten wat we doen! Benieuwd wat we voor jouw sportbond of – club kunnen betekenen? Plan hier een afspraak met een van onze accountmanagers!

Sportreizen organiseren
E

Excelleren in topsport samen met jou!

Bij Sports Travel komt veel kijken, waarbij onze Groups & Incentives afdeling ‘GSE The Agency’ alle facetten van de reis regelt. Denk aan:

  • Trein- en vliegtickets en chartervluchten;
  • De organisatie van afwijkende bagage, zoals rolstoelen en polsstokken;
  • Accommodaties;
  • Transport ter plaatse;
  • Restaurants- en sportmaaltijdbereidingen;
  • On-site begeleiding en support tijdens de uitvoeringen.

Zie ons als topsporters in ons vakgebied!

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search