Wij zijn ook uw partner voor zakelijke groepsreizen en evenementen.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau
N

Naast individuele zakenreizen hebben wij ook twee dedicated teams voor zakelijke groepsreizen en evenementen vanaf 10 personen in het binnen- en buitenland. Onze Groups & Incentives afdelingen goMICE & GSE The Agency zijn expert op het gebied van waardevolle groepsontmoetingen- en belevingen en staan met hun expertise, enthousiasme en passie klaar.

Wie wordt jouw partner voor jou volgende LIVE moment?

goMICE - Zakelijke groepsreizen en evenementen
GSE The Agency - Zakelijke groepsreizen en evenementen

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Wanneer u een groeps- of incentivereis organiseert wilt u dat uw medewerkers, klanten of relaties zich verbonden en gewaardeerd voelen. Maar ook nog lang napraten over een memorabele ervaring! Voorafgaand mijn functie als Accountmanager, heb ik zelf voor ons bedrijf vijf jaar groepsreizen georganiseerd in binnen- en buitenland. Heeft u vragen over de groepsmogelijkheden? Ik denk graag met u mee!

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search