CO2 compenseren.

CO2-uitstoot compenseren was nog nooit zo makkelijk!

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Zorgeloos CO2 compenseren voor grote én kleine bedrijven.

U

Duurzaamheid is en blijft een van de belangrijkste thema’s waar we als maatschappij samen aan moeten werken. Zeker voor bedrijven die internationaal reizen, is het compenseren van de CO2-uitstoot een actueel en continue thema.

Veel grote organisaties hebben vaak al een eigen CO2-compensatieprogramma opgenomen in het reisbeleid en daarin een keuze gemaakt voor een specifiek project dat aansluit bij het MVO-beleid. Maar juist voor kleinere bedrijven is het niet altijd even makkelijk om een MVO-beleid op te stellen, projecten te kiezen en contracten af te sluiten. Ook moeten er data gedeeld worden waaruit blijkt hoeveel er gereisd is en dus hoeveel tonnen CO2 er daadwerkelijk gecompenseerd moeten worden. Een groot deel van onze klantengroep legt met enige regelmaat dit probleem aan ons voor. Zij willen:

  • Duurzaam reizen
  • CO2-compenseren
  • Weten naar welk project het geld toegaat
  • En dit op een eenvoudige manier inregelen

Zorgeloos CO2 compenseren voor grote én kleine bedrijven

Goed nieuws! Uniglobe is een samenwerking aangegaan met de Climate Neutral Group. Dit om onze grotere accounts te faciliteren in het delen van data, maar ook voor onze kleinere accounts een hele mooie oplossing!

Uniglobe heeft na intensief overleg met de Climate Neutral Group als een van de eerste Travel Management Companies een eigen duurzaamheidsproject geadopteerd. Ons doel is om alle klanten die snel en eenvoudig willen compenseren hiermee te faciliteren. Al onze klanten kunnen nu aangeven of ze CO2 willen compenseren.

Wij werken o.a. voor:

Hoe wij voor u CO2 compenseren met ons eigen duurzaamheidsproject

  • Wij activeren uw account in ons systeem.
  • Per boeking wordt dan weergegeven hoeveel CO2 uitstoot er is en welk compensatiebedrag dit betekent.
  • Dit bedrag wordt door uw organisatie tegelijk betaald met de boeking.
  • Uniglobe verzamelt eenmaal per maand alle bedragen en stort deze door naar de Climate Neutral Group
  • De bedragen die u gecompenseerd heeft, kunt u ook terugvinden in de periodieke managementrapportages van Uniglobe.
  • Ieder jaar delen wij een officieel certificaat waaruit blijkt hoeveel CO2 er is gecompenseerd en welke projecten daarmee zijn ondersteund.

Wilt u weten hoe ook wij de CO2-uitstoot van uw zakenreizen kunnen compenseren?

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Aangenaam kennis te maken! Ik ben Byron, Sales Manager bij Uniglobe Alliance Travel. Enkele klanten uit mijn portefeuille waar ik de reiskosten met meer dan 15% heb weten te reduceren zijn: Universiteit Leiden, Hankook Netherlands & Shimano. Ik kom graag bij u langs om onze expertise en dienstverlening te presenteren.

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 1.000 kantoren in 80 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content