CO2 compenseren.

CO2-uitstoot compenseren was nog nooit zo makkelijk!

D

Duurzaamheid is en blijft een van de belangrijkste thema’s waar we als maatschappij samen aan moeten werken. Zeker voor bedrijven die internationaal reizen, is het compenseren van de CO2-uitstoot een actueel en continue thema.

Veel grote organisaties hebben vaak al een eigen CO2-compensatieprogramma opgenomen in het reisbeleid en daarin een keuze gemaakt voor een specifiek project dat aansluit bij het MVO-beleid. Maar juist voor kleinere bedrijven is het niet altijd even makkelijk om een MVO-beleid op te stellen, projecten te kiezen en contracten af te sluiten. Ook moet er data gedeeld worden waaruit blijkt hoeveel er gereisd is en dus hoeveel tonnen CO2 er daadwerkelijk gecompenseerd moeten worden. Wij merken dat een groot deel van onze klanten de behoefte heeft om:

  • Duurzaam te reizen;
  • CO2 te compenseren;
  • Te weten naar welk project het geld toegaat;
  • En dit op een eenvoudige manier in te regelen.

Zorgeloos CO2 compenseren voor grote én kleine bedrijven.

Zorgeloos CO2 compenseren voor grote én kleine bedrijven

Uniglobe is een samenwerking aangegaan met de Climate Neutral Group. Dit om onze grotere accounts te faciliteren in het delen van data, maar ook om onze kleinere accounts een hele mooie oplossing te bieden!

Uniglobe heeft als een van de eerste Travel Management Companies een eigen unieke set aan duurzaamheidsprojecten geadopteerd! Hierdoor kunnen al onze klanten aangeven of zij CO2 willen compenseren in een mix van klimaatprojecten die meetbaar bijdragen aan verschillende SDG’s en zijn gecertificeerd en/of geverifieerd aan de hand van standaarden. In 2023 betreft dit een mix aan cookstove-projecten, bosprojecten en hernieuwbare energieprojecten.

Hoe wij voor u CO2 compenseren met ons eigen duurzaamheidsproject

  • Wij activeren uw account in ons systeem.
  • Per boeking wordt dan weergegeven hoeveel CO2 uitstoot er is en welk compensatiebedrag dit betekent.
  • Dit bedrag wordt door uw organisatie tegelijk betaald met de boeking.
  • Uniglobe verzamelt eenmaal per maand alle bedragen en stort deze door naar de Climate Neutral Group
  • De bedragen die u gecompenseerd heeft, kunt u ook terugvinden in de periodieke managementrapportages van Uniglobe.
  • Ieder jaar delen wij een officieel certificaat waaruit blijkt hoeveel CO2 er is gecompenseerd en welke projecten daarmee zijn ondersteund.

Wilt u weten hoe ook wij de CO2-uitstoot van uw zakenreizen kunnen compenseren?

Uw persoonlijke contactpersoon is nu bereikbaar.

Verduurzamen van uw zakenreizen draagt bij aan de duurzaamheidsdoelen van uw organisatie. Welke mogelijkheden zijn hiervoor en wat is de meest efficiënte manier?

Wij assisteren onze klanten hier al ruim 4 jaar bij en doen dit ook graag voor u. Stuur ons gerust een e-mail om vrijblijvend meer informatie op te vragen.

Persoonlijke aandacht

Korte lijnen met uw eigen vaste contactpersonen. Wij zijn geen call-center en zijn van al uw individuele wensen op de hoogte.

Online bookingtools

Urenlang uitzoekwerk is eindelijk verleden tijd. Speciaal door ons ontwikkelde en op maat gemaakte online tools bieden u gemak.

Kosten besparen

Bespaar honderden euro’s per boeking. Dit doen wij o.a. door smart-ticketing of het maken van prijsafspraken op uw routes.

Internationaal netwerk

Wij zijn onderdeel van het wereldwijde netwerk van Uniglobe. Met meer dan 700 kantoren in 60 landen opereert onze organisatie wereldwijd.

Start typing and press Enter to search