Wij zijn ook uw partner voor waardevolle Meetings, Incentives, Concepts & Events.

Onvergetelijke groepsreizen organiseren.

anvr-iata-sgrz-logo-uniglobe-zakenreisbureau

Onvergetelijke groepsbelevingen organiseren.

U

Naast individuele zakenreizen zijn wij ook uw partner voor zakelijke groepsreizen en evenementen in binnen- en buitenland. Onze Groups & Incentive afdeling goMICE creëert en organiseert Meetings, Incentives, Concepts en Events voor groepen vanaf 10 personen. Bent u op zoek naar een groepsvlucht, charter of een compleet reisprogramma? goMICE is dé expert op het gebied van waardevolle groepsontmoetingen en belevingen in het buitenland!

Liever een meeting of event in Nederland? Onze meeting & eventexperts helpen u met uw zoektocht naar een passende locatie, de invulling van een dynamisch of bijzonder programma en een perfect georganiseerde dag. Dit doen wij online, offline en hybride.

Maar onze goMICE professionals gaan nóg een stap verder. Door vanaf het begin van het traject met u mee te denken over een strategische en waardevolle inzet van uw volgende LIVE of ONLINE moment. Daarnaast zorgt de unieke goMICE Stretch-methode voor de ontwikkeling van een doordacht communicatietraject waardoor u nog langer verbonden blijft met uw medewerkers of relaties!

Meer informatie over goMICE vindt u op www.gomice.nl

Ons primaire doel is om voor u tijd én geld te besparen. Ons team zoekt altijd naar de gunstigste tarieven en mogelijkheden. Als top 5 speler in de wereldwijde zakenreismarkt hebben wij inkoopkracht, exclusieve connecties en maken wij speciale tariefafspraken met leveranciers. Hierbij kunt u denken aan vliegtuigmaatschappijen, hotels en andere leveranciers op het gebied van zakelijke reizen. Honderden euro’s besparing per boeking is zeker geen uitzondering.

Wij hebben toegang tot de meest professionele wereldwijde reserveringssystemen. Zo kunnen we de beschikbaarheid en prijzen op alle mogelijke manieren in kaart brengen. Lees hier meer over onze online tools.

Wij werken o.a. voor:

Uw persoonlijke contactpersoon is beschikbaar.

Wanneer u een groeps- of incentivereis organiseert wilt u dat uw medewerkers, klanten of relaties zich verbonden en gewaardeerd voelen. Maar ook nog lang napraten over een memorabele ervaring!
Voorafgaand mijn functie als Accountmanager, heb ik zelf voor ons bedrijf vijf jaar groepsreizen georganiseerd in binnen- en buitenland. Heeft u vragen over de groepsreismogelijkheden? Ik denk graag met u mee!

Start typing and press Enter to search