Zakenreizen boeken is onze passie!

Uniglobe Alliance Travel

naamloos-11
R

Ruim tien jaar lang verzorgen wij naar volle tevredenheid van onze opdrachtgevers zakenreizen voor MKB-bedrijven in uiteenlopende branches. Van het boeken van tickets tot het verzorgen van complete groeps- en incentiveprogramma’s in binnen- en buitenland via ons dochterbedrijf goMICE. Binnen Uniglobe Alliance Travel werken we uitsluitend met Business Travel Consultants met een hoog opleidingsniveau. Met tevens minimaal vijf jaar ervaring in de zakenreis-branche. Wij werken met ruim 30 ervaren Business Travel Consultants. Onze aanpak zorgt ervoor dat wij met onze drie kantoren in Rotterdam, Arnhem en Goes meer dan 350 klanten dagelijks naar volle tevredenheid van dienst zijn. Dat is onze passie. Daar gaan we vol voor. Elke dag weer.

uat-rob-anita

Rob Jansen & Anita van Maanen
Managing Directors Uniglobe Alliance Travel

“Omdat wij u zo goed mogelijk willen helpen hebben wij diverse online tools ontwikkeld zodat wij u nog beter en sneller kunnen helpen.”

Elsbeth Groenevelt | Best Agency Manager 2016

Een professioneel topteam staat voor u klaar!

Verdeeld over drie kantoren werken wij met meer dan 30 specialisten dagelijks met passie en plezier. En elke dag hebben wij dezelfde missie: u, als opdrachtgever optimaal van dienst zijn. Wij leggen de focus op persoonlijke dienstverlening en aandacht van zeer ervaren Business Travel Consultants.

Zodat u of uw collega ontspannen naar uw afspraak kunt, waar ook ter wereld. Uw reizen boekt u rechtstreeks bij uw team van Business Travel Consultants. Hieronder maakt u kennis met onze specialisten die u meer vertellen over onze dagelijkse missie op de werkvloer.

Om het voor u eenvoudig te maken!

Wij werken met de beste (en zelf ontwikkelde) software op de markt. Het reisbeleid van uw organisatie registreren wij bijvoorbeeld volledig in onze systemen. Zo kunnen de medewerkers van uw bedrijf de reizen direct bij het eigen team van Business Travel Consultants boeken, of zelf via de Travel Portal. Maar ook zorgen wij voor overzicht door het Uniglobe Alliance Travel Management Informatie Systeem. Hieronder presenteren wij enkele van onze online-based oplossingen. Kijkt u mee?

Travel Portal

Wereldwijd tarieven vergelijken

Rapportage tools

Start typing and press Enter to search