Meet the Team: Wahab Masoud

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Eigenlijk heb ik twee persoonlijke lijfspreuken die ik graag deel!

  • I never lose, either I win or I learn
  • Set your life on fire. Seek those who fan your flames.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Een aantal jaren geleden ben ik op studiereis geweest naar Houston. De heenreis vloog ik Businessclass en de terugreis vloog ik Firstclass met British Airways. De gehele reis was top geregeld! Met als hoogtepunt een diner in Spindletop restaurant (Hyatt Regency Downtown) en een bezoek aan Space Center Houston. Echt een super toffe ervaring die ik nooit meer zal vergeten!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Door complexe vraagstukken op te lossen. Afwisseling in het werk, goede sociale contacten en lekkere koffie 😉

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Zorg dat de juiste apps voor vertrek op je telefoon gedownload zijn.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content