Meet the Team: Nadine Koster

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

If one door closes, another opens!

Wat is het meest bijzondere dat je tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Dit is mijn eerste job in de reiswereld, maar tijdens mijn studie in voorbereiding op mijn werk in de reiswereld, heb ik midden in de nacht een berg beklommen in Bali om daar de zonsopgang te bekijken. Super zwaar, maar een super mooie boodschap dat als je er heel veel moeite in steekt, je er iets moois voor terug krijgt.

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Ik krijg het meeste energie van mensen helpen. Niet alleen met de tickets boeken, maar ook als je net dat extra’s kan toevoegen om iemand zijn dag goed te maken, zoals een last minute verblijfplaats in een hotel boeken.

Wat is jouw ultieme tip voor de zakenreiziger?

Mijn ultieme reistip voor zakenreizigers is goed voorbereid op pad gaan is het halve werk.

Start typing and press Enter to search