Meet the Team: Maxime de Jong

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Ik heb het nog nooit gedaan, dus ik denk dat ik het wel kan.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Dat geen enkele dag hetzelfde is. Van het boeken van vluchten, tot hotels en huurauto’s. De aanvragen die wij krijgen zijn de ene keer snel af te handelen, terwijl je met een andere aanvraag wel een paar uur zoet kan zijn.

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Het werken met mijn collega’s (op kantoor). Gezellig met hen kletsen en tussendoor lekker bezig zijn met verschillende aanvragen. Ook de dankbaarheid van de klanten, in het bijzonder bij urgente zaken, geven mij veel voldoening.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Goede voorbereiding is het halve werk. Wij helpen je daar graag mee!

Start typing and press Enter to search