Meet the Team: Mariska Ossewaarde

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Enjoy the little things in life!

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Het meest bizarre is toch wel het moment geweest dat de hele wereld op zijn kop stond door het coronavirus. Alle vluchten stonden ineens aan de grond in maart/april 2020. Ineens moesten we halsoverkop al onze reizigers terug zien te krijgen naar huis. Of vouchers aanvragen voor reizigers die nog zouden vertrekken. Het lastige hierbij was dat als je een reiziger had omgeboekt deze vlucht vaak ook weer werd geannuleerd. Het duurde soms even voor een reiziger uiteindelijk weer thuis was. Toen de rust in het wijzigen/annuleren/vouchers aanvragen weer een beetje was wedergekeerd, gaf het een goed gevoel dat we deze enorme klus met zijn allen hadden geklaard. En het leukste in mijn Uniglobe carrière vind ik toch wel alle reisjes die we met zijn allen hebben mogen maken; Parijs, Bad Gastein, Sevilla, Ibiza.

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Dat er elke dag andere dingen op je pad komen, dit maakt het zo leuk en afwisselend. Je bent met alle facetten van het reizen bezig. Van het boeken van eenvoudige retourtjes tot ingewikkelde reizen compleet met hotels en autohuur en natuurlijk de last minute wijzigingen die aangevraagd worden. Tot slot, ook zeker de gezelligheid op kantoor met mijn collega’s.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Wees goed voorbereid. Check je vluchtschema en de eventuele benodigdheden voor een land, heb je bijvoorbeeld een visum nodig? En lees je in in de gebruiken/cultuur van een land. Ook belangrijk; vertrek op tijd naar de luchthaven!

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content