Meet the Team: Mariska Ossewaarde

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Enjoy the little things in life!

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Het meest bizarre is toch wel het moment geweest dat de hele wereld op zijn kop stond door het coronavirus. Alle vluchten stonden ineens aan de grond in maart/april 2020 en moesten we halsoverkop al onze reizigers terug zien te krijgen naar huis. Het lastige hiervan was, dat wanneer je een reiziger had omgeboekt, de vlucht vaak ook weer geannuleerd werd. Hierdoor duurde het soms wel even voordat een reiziger uiteindelijk weer thuis was. Toen de rust in het wijzigen, annuleren en vouchers aanvragen weer een beetje was wedergekeerd, gaf het een goed gevoel dat we deze enorme klus met zijn allen hadden geklaard. Oh, en het leukste in mijn Uniglobe carrière vind ik toch wel alle reisjes die we met zijn allen hebben mogen maken; Parijs, Bad Gastein, Sevilla & Ibiza!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Dat er elke dag andere dingen op je pad komen, dit maakt het zo uitdagend en afwisselend. Je bent met alle facetten van het reizen bezig. Van het boeken van eenvoudige retourtjes en het verwerken van last minute wijzigingen, tot het boeken van ingewikkelde reizen, compleet met vluchten, hotels en autohuur. Tot slot, geeft ook zeker de gezelligheid op kantoor met mijn collega’s mij veel energie!

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Wees goed voorbereid. Check je vluchtschema en de eventuele benodigdheden voor een land: heb je bijvoorbeeld een visum nodig? Lees je daarnaast altijd in in de gebruiken en cultuur van een land. En last but not least; vertrek op tijd naar de luchthaven!

Start typing and press Enter to search