Meet the Team: Mariska den Hartogh

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Pluk de dag!

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Een paar jaar geleden heb ik een bijzondere huwelijksreis mogen organiseren voor een groot gezelschap. Gasten wisten van tevoren niet waar zij naartoe gingen. Eerst werden alle gasten ingevlogen naar Milaan voor de huwelijksceremonie op een prachtige locatie in Italiƫ. Na de ceremonie vertrok het gezelschap de volgende dag naar de Malediven. Hier was een resort exclusief afgehuurd voor deze groep. Na het feestgedruis ging het bruidspaar aansluitend nog met zijn tweetjes op een romantische huwlijksreis. Het bruidspaar reisde vanaf de Malediven, met een tussenstop in Singapore van een paar dagen, naar de prachtige Atol Bora Bora om daar op een fantastisch resort van elkaar te genieten. De bruiloftsgasten vlogen via Dubai met Emirates weer terug naar Nederland.

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Geen dag is hetzelfde, op sommige dagen reis je “in je hoofd”de hele wereld over. Zo ben je met een aanvraag in de UK bezig, en hup de volgende aanvraag is een reis naar bijv. Colombia. Om vervolgens een vlucht en hotel in bijv. Singapore te boeken. Die reuring, puzzelen en hectiek hou ik van.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Zorg dat je reisdocumenten in orde zijn, denk aan een geldig paspoort en eventueel visum of inentingen. Zorg ook dat het thuisfront goed op de hoogte is van de reisplannen (duty of care).

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content