Meet the team: Manager Operations Jetty stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden en dat er kosten bespaard kunnen worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Jetty graag aan je voor. Jetty  is sinds 2002 werkzaam bij ons, is momenteel Manager Operations en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk sinds 2002 voor Uniglobe. Na de HAVO ben ik een toeristische opleiding gaan volgen. Daar kwam ik erachter dat ik zakenreizen het leukst vond om te doen en ben na een stage in de zakenreiswereld gestart. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Vele bestemmingen. Van Nepal tot Barcelona. Ieder land heeft wel zijn bijzonderheden. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Niet erg verrassend misschien, maar toch moet ik dan antwoorden: nieuwe bestemmingen ontdekken! ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” De hele dag bezig zijn met reizen! Alles kunnen verzorgen voor de klant van A tot Z, zodat deze zorgeloos op zakenreis kan. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Bij een rondreis gebeurt het nog weleens dat we de ouderwetse atlas erbij pakken om een goed overzicht te hebben van de route die gevlogen wordt en hoe dit op de beste manier kan. Het leuke van zo’n reis is het puzzelwerk wat erbij komt kijken. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Wij werken met zeer betrokken en ervaren Consultants die alles voor de klant regelen van A tot Z. Wij kennen de klant echt en zijn geen call-center. Wij stellen de klant centraal en proberen voor iedereen op maat (volgens zijn wensen en behoeften) de reizen samen te stellen. Dus voor een goede persoonlijke service en expertise moet men bij Uniglobe Alliance Travel zijn! ”

Start typing and press Enter to search