Meet the Team: Louise Altena

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Verzamel herinneringen, geen bezittingen.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

De beste herinneringen heb ik toch wel aan de studiereizen die ik heb mogen maken. Van een dagje Milaan met heerlijke lunch tot een rondreis door Florida, waarbij we gingen kanoën en een airboatride maakten in Seminole County. Of die prachtige reis naar China, waar ik het pandareservaat in Chengdu heb mogen bezoeken en gewandeld heb op de Chinese Muur. In 1 woord fantastisch! Bezig zijn met het boeken van reizen voor klanten (of mijzelf!) maakt dat ik na 25 jaar nog steeds dol ben op mijn werk!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

De hectiek, het soms urenlang puzzelen, blije klanten, mooie en soms minder mooie verhalen, de dynamiek tussen de collega’s en de afwisseling maken dat ik dit werk al zoveel jaar met hart en ziel doe.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Bereid je goed voor. Lees je in voordat je ergens naartoe gaat, vooral als je er nog nooit bent geweest. Zorg dat je op de hoogte bent van de documenten die je nodig hebt om te reizen. Vertrek op tijd naar de luchthaven: een vlucht missen kan je hele reisschema in de war gooien! Probeer naast je zakelijke afspra(a)k(en) ook bewust te genieten van alles wat anders is dan thuis. Naar het buitenland reizen blijft een luxe!

Start typing and press Enter to search