Meet the Team: Kitty Meulpolder

 

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Als het niet gaat zoals het moet, dan moet het maar zoals het gaat… Met ander woorden, sta niet te lang stil bij sommige dingen, soms is het gewoon niet anders!

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Ik ben 1 januari 2022 begonnen bij Uniglobe en heb in deze korte periode al vaak de meerwaarde van het boeken van jouw zakenreizen via mijn Business Travel collega’s gezien. Voor wat betreft het zoeken van mogelijkheden naar bijzondere bestemmingen, goedkopere mogelijkheden op sommige vluchten of oplossingen voor probleemgevallen. Doordat ik nog zo veel aan het leren ben voelt voor mij bijna alles als uniek!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

De eerste mooie zakenreisboekingen heb ik al mogen maken… Zodra er akkoord wordt gegeven op mijn voorstel en ik de klant heb kunnen ontzorgen bij het verzorgen van zijn/haar zakenreis is dat een heel fijn gevoel!

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Mijn ultieme tip is: probeer tijdens de misschien stressvolle en hectische zakenreis toch ook een momentje te genieten van al het moois dat de wereld ons te bieden heeft!

Start typing and press Enter to search