Meet the Team: Jeanine Vermue

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Ik heb er meerdere:

  • Het leven moet gevierd worden;
  • Don’t sweat the small stuff;
  • A clean house is a sign of a wasted life.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Ik weet nog dat het roerige tijden waren door de aswolk als gevolg van de vulkaanuitbarsting op IJsland. We moesten constant schakelen en vluchten werden om de haverklap geannuleerd. Er was weinig beschikbaarheid op de vluchten, maar als het dan toch lukte gaf dat veel voldoening.

Ik kan me één specifiek voorval nog goed herinneren. Dit betrof een reiziger die vanuit Nederland naar Brazilië zou vliegen. De vlucht werd op het allerlaatste moment geannuleerd. De klant was met de auto en is toen naar Brussel gereden, want daar vandaan zou een vlucht vertrekken waar ik voor meneer nog een stoel kon boeken. Toen deze vlucht ook werd geannuleerd, heb ik voor meneer een vlucht vanuit Parijs kunnen boeken. Maar je raadt het al: ook deze vlucht werd geannuleerd! Uiteindelijk is meneer vanuit Portugal naar Brazilië gevlogen en heeft zijn auto in Portugal achtergelaten. Een tijdje later mocht ik een enkeltje boeken naar Portugal, want ja meneer was natuurlijk genoodzaakt om daar nog zijn auto op te halen.

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

De meeste energie krijg ik van het gevoel dat je echt van toegevoegde waarde kunt zijn en dat dit ook door de klant gewaardeerd wordt. Je komt met een oplossing die ze zelf niet hadden kunnen bedenken.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Ga met een gerust hart op zakenreis, zo geniet je zelf ook meer. Controleer na de boeking of alles klopt en ga er dan vanuit dat alles goed geregeld is door Uniglobe. We zijn 24/7 bereikbaar, dus mocht zich iets voordoen tijdens de reis neem dan gewoon contact met ons op.

Start typing and press Enter to search