Meet the Team: Jeanine Vermue

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Ik heb er meerdere:

  • Het leven moet gevierd worden;
  • Don’t sweat the small stuff;
  • A clean house is a sign of a wasted life.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Ik weet nog dat het roerige tijden waren toen we die aswolk hadden door de vulkaanuitbarsting op IJsland. Je moest constant schakelen. Vluchten werden om de haverklap geannuleerd. Er was weinig beschikbaarheid op de vluchten, maar als het dan toch lukt geeft het veel voldoening. Ik kan me 1 specifiek voorval nog goed herinneren. Dit betrof een reiziger die vanuit Nederland naar BraziliĆ« zou vliegen. De vlucht was op het allerlaatste moment geannuleerd. Hij was met de auto en is toen naar Brussel gereden, want daar vandaan had ik nog een vlucht gevonden. Toen deze ook werd geannuleerd heb ik hem vanuit Parijs kunnen boeken. Nadat ook deze vlucht werd geannuleerd is hij uiteindelijk vanuit Portugal naar Brazilie gevlogen en zijn auto heeft hij daar achtergelaten. Een tijdje later mocht ik een enkeltje boeken naar Portugal, want ja meneer was natuurlijk genoodzaakt om zijn auto daar op te halen…

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

De meeste energie krijg ik van het gevoel dat je echt van toegevoegde waarde kunt zijn en dat dit ook door de klant gewaardeerd wordt. Je komt met een oplossing die ze zelf niet hadden bedacht.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Ga met een gerust hart op zakenreis, zo geniet je zelf ook meer. Controleer na boeking of alles klopt en ga er dan vanuit dat alles goed geregeld is door Uniglobe. We zijn 24/7 bereikbaar, dus mocht zich iets voordoen tijdens de reis neem dan gewoon contact met ons op.

Start typing and press Enter to search

Click to Hide Advanced Floating Content