Meet the Team: Ilona Mertens

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Enjoy the little things! Creëer kleine gelukmomentjes waar je intents van kunt genieten.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

De mooie herrineringen die wij samen als team hebben mogen maken. Onder andere tijdens onze reizen samen naar Sevilla, Ibiza en Bad Gastein, maar ook de hindernissen en lichtpunten die wij samen hebben mogen delen. Samen staan we sterk!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Van mijn collega’s, mijn klanten en nieuwe mensen die ik leer kennen tijdens mijn werk. Ik vind niets leuker dan nieuwe mensen ontmoeten en hen verder te helpen met het optimaliseren van de zakenreizen voor zijn/haar bedrijf.

Wat is jouw ultieme reis-tip voor zakenreizigers?

Een goed begin is het halve werk! Ga niet onvoorbereid op reis en zorg er altijd voor dat alles tot in de kleinste details is geregeld.

Start typing and press Enter to search