Meet the Team: Elsbeth Groenevelt

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Geniet van gisteren, droom van morgen, maar leef vandaag!

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

Het moment dat een klant ervoor kiest dat wij als goMICE hun reis of event mogen verzorgen. Wij werken altijd met veel passie en enthousiasme aan een offerte en proberen de verwachtingen altijd te overtreffen, creactief te zijn en goed te luisteren naar de wensen. Als de klant dan vol overtuiging en enthousiasme voor goMICE kiest, geeft dat een extra kick!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Bij goMICE staat teamwork bovenaan. Daarnaast proberen wij met elkaar het beste voor de klant naar boven te halen, te voldoen aan de gestelde wensen, kwaliteit te leveren, maar ze ook te verrassen. Om dit samen met het goMICE team te bewerkstellingen geeft mij energie. Of we nu op een ludieke wijze onze offerte presenteren of ter plaatse een groep compleet verrassen is fantastisch om te zien en te doen!

Wat is jouw ultieme tip voor de organisatie van een onvergetelijke meeting, incentive reis of event?

Samen met de klant de wensen en doelen goed bespreken, zodat de verwachtingen, ideen en mogelijkheden afgestemd kunnen worden. Hierin is samenwerken, communicatie en vertrouwen essentieel. Breid daarnaast een live moment uit met een op maat gemaakt communicatietraject om de doelgroep voor langere tijd te enthousiasmeren.

Start typing and press Enter to search