Meet the Team: Dian Wenteler

 

Wat is jouw persoonlijke lijfspreuk?

Alles gebeurt met een reden: je wordt er sterker, mooier of gelukkiger van. Misschien niet direct, maar uiteindelijk zullen stukjes op zijn plaats vallen.

Wat is het meest unieke wat jij tijdens jouw werk hebt meegemaakt/gedaan?

2020 is het jaar waarin ik bij dit bedrijf ben komen werken, maar bleek ook een jaar te zijn waarin live meetings, events en reizen door de COVID-19 pandemie stil kwamen te liggen. Desondanks, heb ik in de afgelopen tijd enorm veel geleerd en vind ik het bijzonder mooi om te zien hoe iedereen in het bedrijf elkaar positief weet te stimuleren. Ik kijk ernaar uit om net als mijn collega’s geweldige events en reizen bij te wonen en hier prachtige marketing content voor te maken!

Waarvan krijg jij de meeste energie in je werk?

Het maken van mooie en krachtige content waarmee wij onze (toekomstige) klanten kunnen inspireren, informeren, triggeren en enthousiasmeren. Van het schieten en editen van toffe video’s, tot het opstellen van blogs, nieuwsbrieven en social media posts!

Wat is jouw ultieme tip voor de organisatie van een onvergetelijke meeting, incentive reis of event?

Zorg dat het doel wat je wil behalen met de organisatie van een meeting, event of incentive reis duidelijk is, zodat je de optimale beleving, waarde en impact uit het LIVE of ONLINE moment kunt halen.

Start typing and press Enter to search