Meet the team: Business Travel Consultant Roona stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Roona graag aan je voor. Roona is sinds 2014 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk inmiddels al weer 5 jaar bij Uniglobe. Ik heb toerisme gestudeerd en ben na mijn studie bij een zakenreisorganisatie gaan werken. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Amerika, omdat het zo’n veelzijdig land is! Je hebt er alles, van stranden tot sneeuw en het is erg leuk om het land met de auto te verkennen.”

Wat zijn je hobby’s?

” Ik sport graag. Steps, yoga en bodypump zijn mijn favoriete lessen bij de sportschool. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Dat geen dag hetzelfde is. Het ene moment ben je bezig met een reis naar Londen en het andere moment met een reis naar Tokyo. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Soms combineren reizigers een zakenreis met een privéreis. Ik vind het een uitdaging om dit dan zo bijzonder mogelijk te maken voor de reiziger, vooral omdat het vaak “once in a lifetime” bestemmingen zijn. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Wij werken in kleine teams en kennen de klant door en door. Daardoor kunnen we ook goed op de wensen van de klant inspelen. ”

Start typing and press Enter to search