Meet the team: Business Travel Consultant Merel stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Merel graag aan je voor. Merel is sinds 2018 Business Travel Consultant bij ons en officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk sinds 2018 voor Uniglobe. Ik wilde vroeger toen ik een klein meisje was al in de reiswereld werken. Ik speelde zelfs reisbureautje met oude tickets en overige reisbescheiden. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is Lanzarote, niet al te ver vliegen en een bestemming met zon-zekerheid (meestal dan). We gaan zo’n 2 x per jaar daar op vakantie. Een leuke tussendoor vakantie. Een van de mooiste reizen die we verder gemaakt hebben was naar Vietnam en Jordanië. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Mijn favoriet hobby is uiteraard reizen, daarnaast cryptogram is graag, hebben we een biologische moestuin en een klushuis. Ik kan echter ook heerlijk lui zijn, zonder enig schuldgevoel. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Het leuke aan mijn werk vind ik de afwisseling, het contact met klanten en leveranciers, een goede service verlenen met mooie boekingen en tevreden klanten als resultaat. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Complexe boekingen heb ik zeker wel gemaakt, maar om er zo een te kunnen uitlichten? Ik wel een keer het verzoek gehad van grootouders die met hun kleinkinderen naar Tel Aviv gingen, of de vluchttijd aangepast kon worden, zodat de kinderen op tijd naar bed konden. Ook heb ik weleens de vraag gehad of de businessclass eerder aankomt dan de economyclass. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Uniglobe biedt de zakelijke reiziger ervaren consultants die klanttevredenheid hoog in het vaandel hebben staan, met een grote kennis van de aangeboden reisproducten en daarnaast met de beste tarieven. ”

Start typing and press Enter to search