Meet the team: Business Travel Consultant Marieke stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Marieke graag aan je voor. Marieke is sinds 2017 Business Travel Consultant door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Sinds 2017. Na een toeristische opleiding afgerond te hebben ben ik in verschillende branches werkzaam geweest. In deze tijd kwam ik erachter dat mijn passie toch echt in de reiswereld ligt maar dat ik het werken op kantoor ook ontzettend leuk vond. Mijn huidige functie is de perfecte combinatie hiervan. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is zonder twijfel Nieuw-Zeeland.”

Wat zijn je hobby’s?

” Sportief bezig zijn in de buitenlucht. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Vooral de afwisseling. Je hebt een reservering van het moment van de eerste offerte tot de facturatie in eigen beheer waardoor je alle stappen van het boekingsproces meemaakt. Daarnaast hebben wij een erg fijn team waardoor er een prettige en positieve sfeer heerst.”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Een van de grootste voordelen is dat wij werken met kleine teams van vaste medewerkers waardoor je altijd door dezelfde mensen wordt geholpen. Wij hebben geen wachtrijen aan de telefoon en mails worden snel beantwoord. Wij proberen de reizigers zoveel mogelijk te ontzorgen, dit doen wij door zoveel mogelijk onderdelen van de reis (denk aan hotel, autohuur, taxi) vooraf te betalen waardoor de reiziger dit ter plaatse niet meer hoeft te regelen. Daarnaast zoeken wij altijd naar de beste tarieven. Doordat Uniglobe een wereldwijde organisatie is kunnen wij ook gebruik maken van voordeligere tarieven die in het buitenland worden aangeboden en daar profiteert de klant van. ”

Start typing and press Enter to search