Meet the team: Business Travel Consultant Louise stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Louise graag aan je voor. Louise is sinds 2014 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

 

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk bij Uniglobe vanaf 1 april 2014, dus ik mag bijna mijn jubileum vieren! ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is tot nu toe St. Maarten. Ik ben er na 3x nog niet uitgekeken. De heerlijke stranden, talloze restaurants (met geweldig lekker eten), mooie natuur en vriendelijke mensen maken dat ik nooit naar huis wil. Ze noemen St. Maarten niet voor niets The Friendly Island. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Ik lees heel graag, sport 2 x per week, spreek graag af met vriendinnen en wandel graag met de hond. En ik heb twee dochters, ik ben eigenlijk verplicht die te noemen. 😊 Een spelletje doen of samen koken vind ik ook leuk. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Het leukste aan mijn werk vind ik de afwisseling. Elke dag is anders. Ik hou van het uitzoekwerk dat vaak bij reisaanvragen komt kijken en het contact met de klant. Daarbij werk ik met hele fijne collega’s. We hebben veel lol samen en vullen elkaar op werkgebied goed aan. Het is toch geweldig als je dat over je werk kunt zeggen. En dan gaan we ook nog eens af en toe met elkaar op reis. Ik geniet daar heel erg van! ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Ik heb ooit eens een klein groepje geboekt dat naar de Paralympics ging. Het bleek dat ze allemaal verschillende soorten rolstoelen nodig hadden. Op een gegeven moment was ik zelfs met de airline aan het checken hoe groot de laaddeur was van het toestel. Het is super als achteraf blijkt dat de reis heel erg soepel is verlopen.”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Waarom moet een bedrijf voor Alliance Travel kiezen als reisagent? Ik kan er wel een paar opnoemen:

  1. Het hoge niveau aan kennis dat alle consultants bezitten;
  2. De korte lijnen tussen klant en consultant, ook al groeien we, we zijn geen call-center;
  3. Het feit dat de klant alles op het gebied van een reis bij ons kunnen neerleggen. ”

Start typing and press Enter to search