Meet the team: Business Travel Consultant Linda stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden en dat er kosten bespaard worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Linda graag aan je voor. Linda is sinds 2014 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

 

Meet the Team

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik ben sinds 2014 in dienst bij Alliance Travel. Toevallig kreeg ik gisteren een mooie bos bloemen thuisbezorgd van Rob & Anita voor mijn 5-jarig jubileum. Eigenlijk wilde ik ooit bij de politie maar de vakken die je voor de toeristische opleiding nodig had lagen mij een stuk beter en bovendien ben ik gek op reizen! ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is Italië vanwege de verschillende streken, de cultuur en de vriendelijke bevolking. Bovendien ben ik gek op Italiaans eten! Italië voelt voor mij als thuiskomen ?. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Sporten, lezen, reizen, muziek. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Het leukst aan mijn werk vind ik dat het internationaal is. We werken veelal met (buitenlandse) klanten die de hele wereld over reizen. Het werk is erg afwisselend, naast het contact met de klanten hebben we ook veel contact met leveranciers en regelen we de reis van A tot Z. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Het komt nog weleens voor dat we een groep mensen vanuit diverse delen in de wereld rond dezelfde tijd op een bepaalde bestemming moeten krijgen. Dat is op zich niet complex maar wel een leuke uitdagende uitzoek klus. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Vanwege de persoonlijke service; wij zijn betrokken en denken mee met de klant. We werken met een leuk en hecht team wat we denk ik ook naar onze klanten uitstralen. “

Start typing and press Enter to search