Meet the team: Business Travel Consultant Jeanine stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Jeanine graag aan je voor. Jeanine is sinds 2007 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the team: Business Travel Consultant Jeanine stelt zich voor

Hoe lang werk je ook voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk 11 jaar bij Uniglobe, ik heb HBO toerisme gestudeerd en voorheen bij een touroperator gewerkt, ik zocht na een reis van 6 maanden een baan in Goes en de zakenreiswereld sprak me erg aan en het bevalt me tot op heden erg goed. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Bolivia, het is een erg afwisselend land.  ”

Wat zijn je hobby’s?

” Lezen, sporten, festivals bezoeken. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Het leukst vind ik het om klanten goed te kunnen helpen en te merken dat dit gewaardeerd word. Ik hou ook van de wat complexere reizen, waarbij je wat meer moet puzzelen. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” We hebben een klant die regelmatig naar Zuid Amerika reist en tijdens deze reis bijna elke dag naar een andere bestemming vliegt. Door sommige vluchten te combineren kan soms veel geld worden bespaard. Het is soms wel een heel gepuzzel om te kijken welke combinatie het voordeligst is. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Uniglobe neemt echt veel werk uit handen. Een samenwerking kan dus veel tijd en geld besparen. ”

Start typing and press Enter to search