Meet the team: Business Travel Consultant Ilon stelt zich voor!

In onze nieuwe serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Ilon graag aan je voor. Ilon is sinds 2007 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the team: Business Travel Consultant Ilon stelt zich voor

Hoe lang werk je ook voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Ik werk al bijna 12 jaar voor Uniglobe. Tijdens een stage van 4 weken bij een business travel centre vond ik het werk zo leuk, dat ik na bijna 29 jaar nog steeds in het vak zit. Aangezien bijna iedere reis weer anders is, is het elke dag weer een leuke uitdaging om een zakenreis perfect te regelen, zodat de reiziger meer dan tevreden kan zijn. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Een gezellige, niet te grote camping in Nederland of net buiten onze landsgrenzen. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Mijn vrije tijd besteed ik het liefst thuis met mijn man en mijn 3 kinderen. Zij houden mij wel bezig. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Aangezien bijna iedere reis altijd weer anders is, is het elke dag weer een leuke uitdaging om een zakenreis perfect te verzorgen en zodat de reiziger meer dan tevreden is. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Tijdens de coupe in Turkije in 2016 had ik in het weekend nooddienst. Ik heb in ons systeem gekeken welke klanten zich op dat moment in Turkije bevonden. Ik heb deze mensen benaderd. Ze waren heel blij dat ze in het weekend werden benaderd om ze zo spoedig mogelijk weer naar huis te krijgen. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Onze meerwaarde is om de klant werk uit handen te nemen. Want is de reis bij Uniglobe Alliance Travel geboekt en er is eventueel een calamiteit, zijn we er direct bij om de reis weer in goede banen te leiden. De klant hoeft dit dan niet zelf te doen en dat geeft een vertrouwd gevoel. ”

Start typing and press Enter to search