Meet the team: Business Travel Consultant Femke stelt zich voor!

In onze nieuwe serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

In de tweede “Meet the team” stellen we Femke graag aan je voor. Femke is sinds 2012 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Paspoort van Business Travel Consultant Femke

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is Canada. Een land waar je makkelijk en veilig op de bonnefooi kan reizen. De combinatie van het aandoen van de verschillende steden en de zeer mooie natuur trekken mij aan in een reisbestemming. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Mijn favoriete hobby is wakeboarden. Helaas in Nederland alleen mogelijk in een paar goede zomermaanden. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Ik vind het werk leuk omdat geen dag het zelfde is en omdat je de beschikking hebt over allerlei leveranciers en werkwijzen om zo een volledig op maat gemaakte zakenreis aan te bieden aan de klant. ”

Hoe lang werk je bij Uniglobe Alliance Travel?

Na mijn toeristische opleiding M.T.R.O in Den Haag, ben ik een baan gaan zoeken. De eerste 10 jaar heb ik bij touroperators gewerkt en nog een aantal jaren bij KLM. Na deze jaren bleek mijn interesse groter voor de zakenreizen en heb ik de overstap gemaakt.

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Ik vind dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel omdat we ontzorgen en meedenken met de klant. Onze klant krijgt altijd een op maat gemaakt reisvoorstel volledig naar de wensen, het budget en het reisbeleid van het bedrijf. ”

Start typing and press Enter to search