Meet the team: Business Travel Consultant Eveline stelt zich voor!

In onze nieuwe serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

In de derde “Meet the team” stellen we Eveline aan je voor. Zij is sinds 2005 bij ons in dienst en is Manager Operations. Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

paspoort-eveline-repko

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Mijn favoriete bestemming is IJsland. ”

Wat zijn je hobby’s?

” Paardrijden. ”

Hoe lang werk je voor Uniglobe Alliance Travel?

” Al ruim 13 jaar, direct na mijn studie (NHTV) heb ik gesolliciteerd en ben ik aangenomen. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” Contact met de klanten, het uitzoeken van de beste reis voor de klant. Er voor zorgen dat ze een compleet pakket hebben voor hun reis, met hotel en vervoer ter plaatse. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken?

” Tijdens de vulkaanuitbarsting in 2010, heb ik een klant uiteindelijk in Zuid-Amerika gekregen nadat hij heel Europa is doorgereden op zoek naar een luchthaven die nog niet gesloten was vanwege de aswolk. Steeds als hij aankwam, sloot het luchtruim. Uiteindelijk is hij vanuit Portugal gevlogen, met zijn eigen auto daar achterlatend. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” We bieden persoonlijke service, we (her)kennen onze klanten en zoeken verder als iets niet direct te vinden is. ”

Start typing and press Enter to search