Meet the team: Business Travel Consultant Esmee stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden en dat wij voor hen kosten besparen. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Esmee graag aan je voor. Esmee is sinds 2017 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the Team

Hoe lang werk je voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

”Ik werk nu sinds 2017 voor Uniglobe Alliance Travel. Nadat ik mijn diploma behaalde in de zomer van 2013 wist ik dat ik aan de slag wilde binnen de zakenreis branche. Dit omdat ik tijdens mijn studie twee stages heb gelopen op verschillende zakenreisbureaus. Omdat het in 2013 met de economie wat minder ging in Nederland was het vinden van een baan een hele opgave. Bedrijven bespaarde namelijk op zakenreizen. Gelukkig kon ik toch diezelfde zomer aan de slag in Amsterdam. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Ik ga heel graag naar Sicilië.  ”

Wat zijn je hobby’s?

” Paardrijden en festivals bezoeken zijn mijn hobby’s. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” De dynamische snelle wereld waar wij in werken vind ik erg leuk, geen dag is hetzelfde. Elke dag is er wel weer een verandering. Heerlijk. Samen met de klant uitzoeken welk vluchtschema het beste bij hem of haar past vind ik een sport. En om dan ook nog het voordeligste te vinden maakt het compleet. Ingewikkelde routes, meerdere bestemming, het is soms erg puzzelen om het zo passend mogelijk te maken en dat vind ik heel erg leuk! ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Een van de complexe boekingen van afgelopen jaar was een reis rond de wereld die ik heb uitgezocht voor een klant. Hierbij gingen twee reizigers met een ‘rond-de-wereld-ticket hun reis beginnen. De andere vloog maar een gedeelte mee. Dit is een leuke puzzel waarin je zo veel mogelijk op elkaar wilt aanpassen. Bijvoorbeeld dezelfde aankomst tijd in een ander continent voor alle zakenreizigers. Als uiteindelijk alles passend is, is dat een bekroning op je werk vind ik. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Bedrijven zouden met ons moeten werken omdat wij werken met kleine teams, hierdoor bieden wij een persoonlijke service. Wij zijn geen groot call-center. Hierdoor kennen wij onze klanten goed en kunnen wij de service bieden die bij hen past. ”

Start typing and press Enter to search