Meet the team: Business Travel Consultant Bianca stelt zich voor!

In onze serie: “Meet the team” maakt u kennis met de medewerkers van zakenreisorganisatie Uniglobe Alliance Travel. Onze specialisten zijn onze drijvende kracht en zorgen samen met onze geavanceerde online tools dat zakenreizen voor onze klanten zorgeloos geregeld worden. Uniek bij Uniglobe Alliance Travel is dat degene met wie u contact heeft over uw boeking alles van A- tot Z voor u regelt. Dit in tegenstelling tot andere zakenreisbureaus waar voor diverse onderdelen van een boeking verschillende afdelingen zijn.

Deze keer in “Meet the team” stellen we Bianca graag aan je voor. Bianca is sinds 2009 Business Travel Consultant en door ons officieel gecertificeerd tot Specialist in Zakenreizen! Wij stellen haar enkele vragen over haar werk, favoriete bestemmingen, hobby’s en meer!

Meet the team: Business Travel Consultant Bianca stelt zich voor

Hoe lang werk je ook voor Uniglobe en hoe ben je in dit vak beland?

” Sinds juni 2009. Na de MTRO te hebben gedaan via D-Reizen in het zakenreis-vak beland. ”

Wat is je eigen favoriete bestemming?

” Frankrijk en New York.  ”

Wat zijn je hobby’s?

” Creatief bezig zijn. ”

Wat vind je leuk aan je werk?

” De afwisseling in aanvragen, het volledig plaatje van een zakenreis verzorgen. ”

Kan je iets vertellen over een complexe boeking die je wel eens hebt moeten maken of een bijzondere wens van een reiziger?

” Hij was niet heel complex maar wel super leuk om te doen. Een rondje Amerika in een week, waarbij er wel zo’n 10 bestemmingen bezocht moesten worden. ”

Waarom vind jij dat een bedrijf moet werken met Alliance Travel?

” Wij zijn klantvriendelijk, klantgericht en ontzorgen klanten volledig. Dat is erg prettig voor een bedrijf die regelmatig zakenreizen boekt. ”

Start typing and press Enter to search