Vacature: Senior Business Travel Consultant – Kantoor Alkmaar

Vacature

Ervaren Business Travel Consultant bij Uniglobe Alliance Travel – kantoor Alkmaar

Wordt jij enthousiast van het boeken van internationale zakenreizen? Weet jij precies wat je moet doen om een aanvraag voor vliegtickets, hotels, treinen en overtochten te behandelen en alles tot in de puntjes te regelen? Ook als je momenteel niet actief op zoek bent naar een nieuwe baan, nodigen we je graag uit om kennis te maken met Uniglobe Alliance Travel. Bij ons kun je werken in een ontspannen bedrijfscultuur waar teambuilding en een gedeelde passie voor het vak centraal staan. Ontdek snel meer over deze interessante functie en wat deze jou te bieden heeft.

Wie zijn wij?

Uniglobe Alliance Travel is onderdeel van Uniglobe Travel International en behoort daarmee tot de top 5 spelers in de internationale zakenreiswereld. Onze kantoren in Alkmaar, Almere, Arnhem, Goes en Rotterdam groeien snel en staan bekend om de teamgeest en eigen verantwoordelijkheid. We werken in gezellige teams met een mooie drive en klantgerichtheid. Uniglobe Alliance Travel heeft al meer dan 18 jaar ervaring en een grote passie voor zakenreizen en staat voor een persoonlijke aanpak en technologische innovatie. Bij ons krijg je de kans om jouw carrière te ontwikkelen bij een toonaangevende speler in de zakenreisbranche, met een informele en gezellige cultuur.

In Rotterdam en Alkmaar bevinden zich ook onze business units goMICE en GSE The Agency, waar we groeps- en incentivereizen, sportreizen en evenementen organiseren.

 

Wat ga je doen?

Bijzonder aan onze aanpak is dat onze Business Travel Consultants volledig verantwoordelijk zijn voor de klanten in hun team. Vanaf het moment dat de reisaanvraag binnenkomt tot aan de facturatie nemen zij het hele proces voor hun rekening. Daarnaast kunnen de consultants ook actief betrokken worden bij acquisitie en relatiemanagement. Bijvoorbeeld door klantafspraken of met collega’s en klanten mee te gaan naar voetbalwedstrijden middels onze business seats bij diverse voetbalclubs.

Ons uitgangspunt is een full-service aanpak. De Business Travel Consultants behandelen alle aanvragen, van vliegtickets en hotels tot treinen en overtochten. Ook klachtenregistratie en facturatie vallen onder hun verantwoordelijkheid. De klant staat altijd centraal in dit proces.

 

Wat vragen wij van jou?

Aan een Business Travel Consultant stellen wij de volgende eisen:

 • Minimaal 5 jaar ervaring als Business Travel Consultant;
 • Ervaring met Amadeus;
 • Klantgericht en oplossingsgericht denken;
 • Commercieel ingesteld;
 • Flexibel en gemotiveerd;
 • Goed kunnen samenwerken in een team;
 • Stressbestendig om kunnen gaan met pieken in drukte;
 • Het is een pré als je in het bezit bent van KLM FAT 1 + 2 of een gelijkwaardig diploma;
 • HBO werk- en denkniveau;
 • Goede communicatieve vaardigheden in het Nederlands en Engels;
 • Minimaal 28 uur per week beschikbaar.

 

Wat bieden wij jou?

We vragen heel wat van jou, maar daar staat natuurlijk wel wat tegenover:

 • Een uitdagende functie waarin je je verder kunt ontwikkelen;
 • Wij investeren in onze werknemers, bijvoorbeeld door tijd te stoppen in jouw onboarding en budget te bieden voor opleiding en training;
 • Een uitstekend salaris;
 • Goede secundaire arbeidsvoorwaarden, zoals: een solide pensioenregeling en aantrekkelijke agency tarieven voor privéreizen;
 •  31,5 vrije dagen per jaar o.b.v. fulltime (25 vakantiedagen + 6,5 ADV dagen);
 • Een prettige en informele werksfeer;
 • Gezellige uitjes en natuurlijk gave reizen met collega’s.

Bij Uniglobe Alliance Travel hebben we een unieke mogelijkheid voor jou om je vaardigheden en expertise naar een hoger niveau te tillen en deel uit te maken van een uitzonderlijk team van professionals in een prettige werksfeer.

 

Kennismaken?

  Jacqueline van Overeem: j.vanovereem@uniglobealliancetravel.nl
Manager Operations kantoor Alkmaar & Almere
088-552 80 00

Past deze functie niet bij jou, maar ken je iemand die perfect in het geschetste profiel past? Stuur deze vacature dan gerust door.

Wil je niet direct op gesprek, maar gewoon eens horen van een van onze business travel consultants hoe het is om hier te werken? Dat kan! Stuur dan een email naar j.vanovereem@uniglobealliancetravel.nl, vermeld daarin dat je graag eens kennismaakt met een van onze consultants en dan plannen we snel iets in. Geef ook even aan of je het liefst eens langskomt of via teams wilt meeten.

Werken bij Uniglobe Alliance Travel betekent…

>

Net dat stapje extra zetten!

Leuke collega’s!

Korte lijntjes binnen de organisatie!

Klik hier voor meer voordelen van het werken bij Uniglobe Alliance Travel

Jouw groei & ambitie staat centraal!

Een gezellige en informele werksfeer!

Vertrouwen in jou!

Afwisseling!

Goede begeleiding!

Start typing and press Enter to search