Welkom

W

Welkom in de digitale brochure van Uniglobe Alliance Travel. In deze omgeving vindt u alle informatie over onze services & tools en alle voordelen die het boeken van zakenreizen via Uniglobe Alliance Travel kan bieden voor uw organisatie.

Hieronder staan 8 onderwerpen die u helpen snel en makkelijk te navigeren door deze digitale brochure. Mocht u toch nog vragen hebben, dan kunt u ons accountmanagement team altijd bereiken via onderstaande gegevens.

We are here for U

Direct een vraag?

+31 (0)88 2023000

sales@uniglobealliancetravel.nl

1. Werkwijze

Graag leggen we uit hoe we bij Uniglobe Alliance Travel te werk gaan wanneer u bij ons een reisaanvraag indient. Op deze manier krijgt u een goede indruk van onze services en komt u niet voor verrassingen te staan.

2. Hybride Model (Offline & Online boeken);

Boekt u uw zakenreizen via Uniglobe Alliance Travel, dan geven wij u te allen tijde de vrijheid om dit op uw eigen manier te doen. Of u nu de voorkeur geeft aan het gemak van zelf online boeken via UBI of de persoonlijke aandacht van onze Business Travel Consultants; ú bepaalt de manier die op dat moment het beste bij uw behoefte past.

3. Reisadministratie

Als wereldwijde top 5 zakenreispartner werken wij met de beste reisadministratie-systemen die er op dit moment op de markt zijn: AirPlus Technology Industry Travel Payment Solutions en AMEX Business Travel Account. Dit betekent meer overzicht en gemak, zoals één verzamelfactuur voor alle reisonderdelen, overzichtelijke statements en reserveringen op voucher.

4. Inzicht in al uw reizen, op elk moment

Om de reisbudgetten te bewaken en uw kosten in kaart te brengen is een gedetailleerde rapportage erg belangrijk. De managementinformatie in een dergelijke rapportage geeft de mogelijkheid om het reisbeleid binnen de organisatie te sturen.

Hiervoor hebben wij ons eigen Travel Management Informatie Systeem. Binnen dit systeem zijn er tal van rapportagemogelijkheden.

5. Profile Management (Umbrella Faces)

Uw reizen worden geboekt conform het reisbeleid van uw organisatie en de persoonlijke voorkeuren van de reizigers.

In ons systeem: Umbrella Faces, kunt u eenvoudig en veilig de profielen van reizigers beheren, wijzigen en verwijderen. Denk hierbij aan spaarprogramma’s, reisvoorkeuren, paspoort-gegevens en meer. Tevens ontvangt u ruim van te voren een notificatie wanneer een reisdocument van een reiziger komt te vervallen. Het systeem is volledig gebouwd in lijn met PCI/DSS- en de AVG-wetgeving.

6. Voordelige abonnementen

Ontvang jaarlijks tot 30% korting op het gebruik van onze slimme zakenreis-systemen!

Dankzij onze vier abonnementen bieden we jou de flexibiliteit om te kiezen uit het pakket dat perfect aansluit op jullie reisbehoeften. Kies één van de abonnementen en betaal jaarlijks een vast bedrag voor toegang tot onze toonaangevende systemen, zoals UBI, Umbrella Faces en onze geavanceerde online rapportage- en invoicing tool.

7. Duurzaam reizen

Uniglobe Alliance Travel werkt samen met een van de meest toonaangevende organisaties op het gebied van klimaatverandering en klimaatcompensatie: Anthesis. Door deze samenwerking kunnen we de reizigers van uw bedrijf klimaatneutraal laten reizen en direct een oplossing bieden voor het verminderen van de impact op het milieu.

8. Groeps- en incentivereizen

Naast individuele zakenreizen zijn wij ook uw partner voor zakelijke groepsreizen en evenementen in binnen en buitenland. Onze twee Groups & Incentive afdelingen goMICE en GSE The Agency creëren en organiseren Meetings, Incentives, Congresses/Concepts en Events (MICE) voor groepen vanaf 10 personen.

Een reis naar het buitenland of een event in Nederland organiseren?

Direct een vraag?
+31 (0)88 2023000
sales@uniglobealliancetravel.nl

Start typing and press Enter to search