Onmisbare checklists voor zakenreizen

Een goede voorbereiding is het halve werk

De ervaren boekers en zakenreizigers weten dat er aan veel verschillende onderdelen gedacht moet worden om tijdens een zakenreis niet voor ongewenste verrassingen komen te staan. Als zakenreisbureau helpen wij je uiteraard graag met het vinden van de beste reis- en verblijfopties. Om de voorbereidingen voor een zakenreis net iets makkelijker te maken, hebben wij ook een aantal checklists voor je gemaakt!

  Checklist voor de boeker

  Checklist voor de zakenreiziger

 Checklist Corona-maatregelen

Maatregelen per land & airline

In ons internationale maatregelenblog hebben wij de belangrijkste websites met informatie over de maatregelen binnen diverse landen en airlines voor je op een rij gezet. Houd daarnaast de website van De Rijksoverheid goed in de gaten.

Wij hopen dat deze checklisten je zullen helpen met de voorbereidigen van een volgende zakenreis. Goed om te weten is dat wij vrijwel alle onderdelen van jouw zakenreis op rekening kunnen boeken waardoor je ter plaatse niet meer hoeft te voldoen. Je leest hier meer over in ons blog ‘Eén reisvoucher, meerdere voordelen‘. Mocht er ondanks de goede voorbereidingen onverwachts iets voorkomen tijdens de reis, dan staan wij uiteraard voor je klaar!

Travel Well!

Marieke Bosch
Business Travel Consultant

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 11 maart 2021 en werd op 16 juni 2022 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Start typing and press Enter to search