1 reisvoucher, meerdere voordelen

Eén reisvoucher, meerdere voordelen

Op zakenreis gaan betekent ook automatisch dat er diverse kosten zullen worden gemaakt voor het gebruik van verschillende leveranciers. Kosten voor hotelovernachtingen, huurauto’s en transfers worden vaak ter plaatse door de zakenreiziger voorgeschoten. Naast het feit dat het vervelend kan zijn om dit te moeten voorschieten, moeten al deze kosten daarna volgens correctie administratie worden verwerkt en gedeclareerd. Waardoor het van belang is dat alle bonnen en facturen van de gemaakte kosten tijdens de reis worden bewaard.

Gelukkig is het bij Uniglobe Alliance Travel mogelijk om verschillende facetten van de reis op reisvoucher te boeken en hiermee veel administratieve handelingen te vermijden. Onderstaand schetsen we graag een voorbeeld:

Stel, je boekt een huurauto bij Uniglobe Alliance Travel. Bij aankomst op de luchthaven (of elders) zal de verhuurmaatschappij waarschijnlijk proberen je zoveel mogelijk extra’s te verkopen. Denk hierbij aan diefstalverzekering of dekking voor glas-banden-boden en dakschade. Met onze all-in tarieven op reisvoucher is het niet nodig om je hier zorgen over te maken. De verhuurder ziet aan het reisvoucher dat alle kosten reeds zijn afgekocht en kan direct de huurovereenkomst in orde maken. In sommige gevallen is de huurovereenkomst zelfs al vooraf ingevuld en kun je direct zonder wachttijd de auto meenemen. Snel en overzichtelijk!

De reis wordt dus vooraf geboekt en betaald. Daarnaast kun je de zakenreis volledig zelf beheren in ons nieuwe boekingssysteem UBI. Uiteraard kan je ook altijd contact opnemen met je Business Travel Consultant.

Eén reisvoucher, meerdere voordelen

De voordelen van het reizen met een reisvoucher samengevat

  • Alle reis- en verblijfskosten komen op 1 statement te staan (bijvoorbeeld Airplus).
  • Er hoeven geen bedragen te worden voorgeschoten met de (privé) creditcard van de reiziger
  • Het bewaren van bonnen en facturen is overbodig
  • Bij het boeken is direct bekend wat de exacte kosten zijn, geen verrassingen achteraf

Jouw voordeel is gemak, maar bovenal tijdswinst! Op deze manier ervaar je pas echt wat het inhoudt om “ontzorgd” op reis te gaan.

Travel Well

Mariska den Hartogh,
Business Travel Consultant

Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 04 februari 2021 en werd op 02 mei 2022 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Start typing and press Enter to search