Makkelijk je zakenreis verslag bijhouden in Polarsteps!

Makkelijk je zakenreis verslag bijhouden in Polarsteps!

We zien dat zakenreizen vaak worden verlengd met wat leisure dagen om nog wat meer van de bestemming te ontdekken (ook wel bleisure genoemd). Een gratis reisapp die goed van pas komt tijdens bleisure reizen is ‘Polarsteps’. Deze reisapplicatie is ontworpen om reizigers te helpen hun reizen automatisch te tracken, documenteren en delen. In deze blog nemen we je mee in de handige functionaliteiten van Polarsteps voor zowel jouw zakenreizen als leisure dagen. Zodat je tijdens je volgende zakenreis makkelijk je (bleisure) reisverslag kan bijhouden!

Handige functionaliteiten in Polarsteps voor jouw zakenreis

  • Automatische route-tracking: Polarsteps volgt automatisch je reisroute via GPS, wat het gemakkelijk maakt om bij te houden waar je geweest bent zonder handmatige invoer. Dit kan nuttig zijn voor rapportage en het bijhouden van reisdetails. Good to know: ondanks dat de app je reis trackt, is hij zuinig in batterijverbruik. En daarnaast is de app volledig offline te gebruiken.

Makkelijk je zakenreis verslag bijhouden in Polarsteps!Source: Polarsteps

  • Gedetailleerde reisverslagen: De app biedt de mogelijkheid om gedetailleerde reisverslagen te maken, inclusief foto’s, notities en locaties. Je maakt in de app zelf stops (steps) aan, waarbij je de content upload. Dit kan waardevol zijn voor het documenteren van zakelijke reizen en het delen van ervaringen met collega’s of klanten.
  • Offline beschikbaarheid: Polarsteps werkt ook offline, wat betekent dat je je route kunt blijven volgen en gegevens kunt bijhouden, zelfs zonder internetverbinding. This comes in handy in gebieden met slechte of geen internetdekkin

Makkelijk je zakenreis verslag bijhouden in Polarsteps!

Source: Polarsteps

  • Eenvoudig delen van informatie: Gebruikers kunnen hun reis gemakkelijk delen met anderen, wat handig kan zijn voor het up-to-date houden van collega’s, familie of vrienden over je locatie en voortgang. Daarbij kunnen je ‘volgers’ bij iedere step die je zet een korte reactie plaatsen.
  • Reisstatistieken: De app biedt uitgebreide statistieken over je reis, zoals afgelegde afstand, reistijd en bezochte landen en continenten. Gegevens die kunnen helpen bij het analyseren van reiskosten en efficiëntie.
  • Veiligheidsfuncties: Door het delen van je locatie met vertrouwde personen kan Polarsteps bijdragen aan je veiligheid tijdens het reizen. Familieleden of collega’s kunnen je reis volgen en weten waar je bent in geval van nood.
  • Reis plannen: De app heeft een speciale guide (reisgids) met tips over verblijf, eten/drinken en dingen die er te zien en te doen zijn op bestemmingen wereldwijd. Daarnaast heb je de mogelijkheid om inspiratie uit reisverslagen van andere gebruikers te halen.
  • Travel book maken: aan het einde van een reis kun je ervoor kiezen om een travel book te maken. In dit travel book worden al jouw statistieken, teksten en foto’s op een mooie manier afgedrukt. Polarsteps voegt alle steps van de reis samen en doet een voorstel qua opzet voor een fotoboek. Vervolgens kun je alle foto’s nog schuiven en teksten bewerken totdat het helemaal naar jouw zin is.

Makkelijk je zakenreis verslag bijhouden in Polarsteps!Source: Polarsteps

Of je nu op zoek bent naar een manier om je reisroute automatisch te tracken, gedetailleerde verslagen te maken of gewoon je ervaringen met anderen te delen: Polarsteps biedt alles wat je nodig hebt. Daarnaast maken de offline beschikbaarheid en uitgebreide reisstatistieken het tot een must have app voor zowel de drukke zakenreiziger als de enthousiaste wereldontdekker.

Travel Well!

Jessica Smit
Business Travel Consultant

Start typing and press Enter to search