Waarom UBI de beste keuze is voor zowel jou, als ons

Waarom UBI de beste keuze is voor zowel jou, als ons

Duidelijk overzicht

Het grootste voordeel van UBI is dat het systeem inzicht geeft in alle boekingen die gemaakt worden voor jouw bedrijf. Wij als reisagent hebben inzicht in de boekingen die je via jouw eigen inlog maakt en kunnen je dus indien nodig altijd assisteren. Handig voor het geval er onderweg problemen zijn of indien je een reis wilt wijzigen. Andersom heb je ook inzicht in de boekingen die je via één van onze Business Travel Consultants hebt gemaakt, waardoor je alle reizen van een reiziger of het gehele bedrijf in één overzicht hebt. Dit overzicht kun je gemakkelijk raadplegen mocht er onverhoopt iets onderweg gebeuren en je dient te achterhalen waar de reizigers van jouw organisatie zich op dat moment bevinden.

Online booking tool UBI: één duidelijk overzicht voor het boeken van jouw zakenreizen!

Alle luchtvaartmaatschappijen in één systeem

Met de komst van UBI hebben we nu in één oogopslag de verschillende tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen voor jou op een rij. Het systeem kijkt niet alleen naar de reguliere maatschappijen maar neemt ook altijd lowcost-maatschappijen mee en controleert de speciale tarieven van alle maatschappijen. Hierdoor kunnen wij je nog sneller een offerte toesturen en ben je gegarandeerd van het beste tarief.

Online booking tool UBI: alle luchtvaartmaatschappijen in één systeem!

Uitgebreide hotelzoekmachine 

Je herkent het wellicht wel: je zoekt een bepaald hotel en op iedere website die je bekijkt vind je een ander tarief. Uniglobe Alliance Travel werkt met verschillende systemen waarin hotels geboekt kunnen worden. Met de komst van UBI is het zoeken op al deze websites verleden tijd, UBI controleert namelijk in een zoekopdracht deze verschillende aanbieders van hotels. Daarbij biedt UBI uitgebreide zoekfilters en handige plattegronden die je nog beter helpen het hotel te vinden welke aan jouw specifieke wensen voldoet. Zo kun je filteren op ontbijt wel/niet inbegrepen, het aantal sterren, gewenste prijs, de afstand tot een bepaalde locatie, op bepaalde faciliteiten zoals parkeren en een fitnessruimte etc. Nog een groot voordeel is dat bijna alle hotels op voucher geboekt kunnen worden. Dit houdt in dat de betaling via Uniglobe verloopt en je ter plaatse niets meer hoeft te voldoen.

Online booking tool UBI: uitgebreide hotelzoekmachine!

Transparante autohuur

Ditzelfde voordeel hebben we bij het zoeken en boeken van huurauto’s. UBI helpt ons hierbij de verschillende aanbieders in één oogopslag te vergelijken. Ook hierbij zijn uitgebreide zoekfilters mogelijk, zoals gewenste prijs en autohuur categorie. Om goed te kunnen zien welke autocategorie je boekt, wordt er een afbeelding van een voorbeeld-auto weergegeven. Zoals je van ons gewend bent heb je ook hier de keuze voor een all-inclusive pakket. Bij een all-inclusive pakket zijn een ongelimiteerd aantal kilometers, schade- en diefstalverzekering en de taxen inbegrepen. Ook hierbij betaal je via Uniglobe en hoef je ter plaatse niets te voldoen. Indien je een dergelijk pakket boekt voorkom je dat je voor verrassingen komt te staan op de eindfactuur. Voor zowel hotels als auto’s geldt dat eventuele tariefafspraken tussen jouw organisatie en een leverancier in UBI geladen kunnen worden.

Online booking tool UBI: transparante autohuur

Wist je daarnaast dat:

  • UBI een handige chat-functie heeft waardoor je ons naast telefonisch en per e-mail op nog een manier kunt bereiken;
  • UBI gebruikt maakt van Machine Learning, waardoor het systeem de voorkeuren of vorige reizen van een reiziger onthoudt, dus nog makkelijker en sneller boeken!

Boek een UBI demo: ontdek de handige online booking tool voor het boeken van jouw zakenreizen!
Update: Dit blog verscheen voor het eerst op 29 september 2020 en werd op 27 december 2021 geactualiseerd met nieuwe informatie.

Start typing and press Enter to search