UNIGLOBE Alliance Travel wint de ‘International TMC of the Year’ award. 

Tijdens de Uniglobe Travel Global Rendezvous Conferentie in Wenen kregen Uniglobe Alliance Travel eigenaren Rob Jansen en Anita van Maanen deze prestigieuze award uitgereikt door U. Gary Charlwood en Martin H. Charlwood, respectievelijk Chairman & Founder en President & COO van Uniglobe Travel International. Dit in het bijzijn van ruim 300 gedelegeerden uit de hele wereld.

Rob Jansen & Anita van Maanen van Uniglobe Alliance Travel

International Travel Management Company of the Year

Deze award wordt één keer per twee jaar uitgereikt aan het meest succesvolle Uniglobe kantoor wereldwijd.

Uniglobe Alliance Travel wint de ‘International TMC of the Year’ award. 

Met meer dan 1.000 kantoren over 80 landen vinden wij het een enorme prestatie om deze prijs in ontvangst te mogen nemen.

Feest op onze kantoren in Rotterdam, Arnhem en Goes

Eenmaal terug van de conferentie in Wenen was het een feest op kantoor. Want zo’n prestatie kan je alleen behalen als iedereen binnen de organisatie zich elke dag weer inzet. En dat is wat meer dan 40 business travel consultants elke dag weer doen. Onze aanpak zorgt ervoor dat wij met onze drie kantoren in Rotterdam, Arnhem en Goes meer dan 350 klanten dagelijks naar volle tevredenheid van dienst zijn. Dat is onze passie. Daar gaan we vol voor. Elke dag weer. En natuurlijk werd er ook even tijd gemaakt voor taart!

Uniglobe Alliance Travel wint de ‘International TMC of the Year’ award. 

Start typing and press Enter to search