Uniglobe Alliance Travel is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf!

Uniglobe Alliance Travel is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf!

Trots! Dat zijn wij op de ISO 9001 certificering welke we hebben behaald voor ons kwaliteitsmanagementsysteem! Het Management Team van Uniglobe Alliance Travel is tijdens de Covid-19 periode druk bezig geweest met het certificeringstraject om ons kwaliteitsmanagementsysteem te laten auditen voor ISO 9001: de internationale norm voor kwaliteitsmanagementsystemen. Wij willen namelijk constant blijven bouwen om jouw professionele reispartner te blijven, ook in veranderende tijden! De wereldwijd erkende ISO Certificering is namelijk niet eenmalig, maar een continue bedrijfsbeheer monitoringsysteem waarbij we de organisatieprocessen blijven verbeteren. Met als uiteindelijke doel om onze klanten te ontzorgen bij de organisatie en beheersing van alle zakenreizen!

Aan welke criteria dienen wij te voldoen voor de ISO 9001 certificering? En wat hebben wij hiervoor gedaan?

De norm van de ISO 9001 draait om de volgende kwaliteitsprincipes:

  • Focus op klanten en belanghebbenden
  • Leiderschap
  • Betrokkenheid van mensen
  • Relatiemanagement
  • Structuur
  • Procesmatige aanpak
  • Beslissingen op basis van bewijs
  • Continue verbetering

Als organisatie hanteerden wij in grote lijnen al bovenstaande kwaliteitsprincipes, deze zaten dan ook al verweven in onze organisatieprocessen. Voor het behalen van de ISO 9001 certificering heeft het managementteam al deze processen gemeten, geanalyseerd en gedocumenteerd om zo te komen tot een kwaliteitsmanagementsysteem welke eigenlijk een kopie is van onze eigen bedrijfsvoering.

Uniglobe Alliance Travel is een ISO 9001 gecertificeerd bedrijf!

Wat zijn de voordelen van de ISO 9001 certificering voor onze klanten?

Het ISO 9001 certificaat geeft onze klanten de zekerheid dat wij een betrouwbare partner zijn die aantoonbaar een hoge kwaliteit van service levert. Onze diensten voldoen hiermee aan de relevante wet- en regelgeving en onze processen worden regelmatig geupdate om aan die eisen te voldoen. Dit biedt zekerheid voor zowel ons als voor onze klanten!

Onze processen zijn door het kwaliteitsmanagement zo ingericht dat we onze klanten optimaal kunnen ondersteunen en van dienst zijn bij elke reisgerelateerde vraag. Daarnaast wordt de kans op fouten geminimaliseerd waardoor de klantervaring altijd optimaal is.

Waarom is het verkrijgen van een ISO 9001 certificering bijzonder?

Wij zijn één van de eerste Uniglobe kantoren wereldwijd (600+ kantoren) die deze ISO-certificering heeft behaald.

Start typing and press Enter to search