Global rendez-vous 2024 in Rome: stad van triomf en gastronomie

Global rendez-vous in Rome: stad van triomf en gastronomie

Onlangs kwam het managementteam van Uniglobe Alliance Travel samen in Rome voor de jaarlijkse Uniglobe Global Rendez-vous. Dit evenement bood uitstekende mogelijkheden om te netwerken met internationale collega’s binnen de Uniglobe International group, om inspiratie op te doen en om te genieten van de rijke culturele erfgoed die Rome rijk is.

Uniglobe Alliance Travel als grootste Uniglobe kantoor wereldwijd!

De Global Rendez-vous kenmerkte zich door motiverende lezingen van vooraanstaande experts uit de (zaken)reisindustrie. Het hoogtepunt van het evenement voor Uniglobe Alliance Travel was de uitreiking aan Uniglobe Alliance Travel van de ‘No.1. Platinum Circle Member 2024’ award: dé award die wordt uitgereikt aan het grootste kantoor van het wereldwijde Uniglobe netwerk bestaande uit 600 kantoren. Daarnaast gingen we er dit jaar vandoor met de 2e plek van de “TMC of the Year” award.???? Beide toekenningen ontvingen wij als waardering van onze prestaties en algehele bijdrage aan de Uniglobe Community.

Global Rendez-vous in Rome: Stad van Triomf en Gastronomie

Naast de conferentie verkenden we Rome, met een focus op faciliteiten voor onze zakelijke reizigers en MICE-groepen. We hebben de gastvrijheid en culinaire finesse van de stad opnieuw ervaren, onder andere bij Clotilde en Il Piccolo Mondo, waar we bestaande en nieuwe samenwerkingen versterkten.

De Italiaanse keuken is een feest voor de zintuigen, en dat hebben we ten volle ervaren. De gerechten bij Clotilde waren een symfonie van smaken, terwijl Il Piccolo Mondo ons verraste met innovatieve creaties die de essentie van Italië vastlegden. Het was een herinnering aan de rijke culinaire tradities die Rome te bieden heeft.

De ervaringen in Rome waren niet alleen zakelijk van aard; ze versterkten de band binnen ons team en inspireerden ons om onze doelen met vernieuwde energie na te streven. Tot de volgende Uniglobe Rendez-vous, dragen we Rome’s inspiratie met ons mee!

Travel Well!

Anita van Maanen,
Managing Director

Start typing and press Enter to search