UBI: Het ideale systeem voor het boeken van uw zakelijke reis!

UBI: Het ideale systeem voor het boeken van uw zakelijke reis!

Door gebruik te maken van UBI, de nieuwe, gebruiksvriendelijke en zeer geavanceerde online bookingtool van Uniglobe, heeft u inzicht in ALLE tarieven van alle luchtvaartmaatschappijen. Geen talloze tabs meer open in uw internet browser want u werkt met één gemakkelijke zoekmachine.

Alle websites in één

UBI doorzoekt naast het vertrouwde boekingssysteem Amadeus, ook de websites van luchtvaartmaatschappijen. UBI vindt daar alle speciale tarieven van alle airlines inclusief lowcostmaatschappijen. U kunt in een boeking verschillende maatschappijen combineren en zo met één druk op de knop de boekingen maken.

Uitgebreide zoekfuncties

De zoekresultaten zijn heel gemakkelijk te filteren op verschillende onderdelen om zo uw ideale reis samen te stellen. Denk bijvoorbeeld aan prijs, aantal overstappen, vertrek- en aankomsttijd en reisduur. Ook uniek is het zoeken op nabij gelegen luchthavens, zowel van de vertrekplaats als de bestemming. Het systeem zoekt dan automatisch alle luchthavens binnen een straal van 75 km in hetzelfde land.

Zelf opties plaatsen

Bent u nog niet zeker van de boeking maar vindt u de prijs wel aantrekkelijk? Zet deze dan in optie en u kunt op een later moment beslissen de boeking alsnog te bevestigen.

Hotel, autohuur, trein en taxi

Naast vluchten kunt u in UBI ook heel gemakkelijk met 1 druk op de knop hotels, huurauto’s, taxi’s en treinen boeken. Alle geboekte onderdelen kunnen op rekening geboekt worden, dus overzichtelijk qua financiële administratie en geen onnodige declaraties achteraf.

Professionals altijd op de achtergrond

En als u toch liever de hulp van één van onze ervaren consultants inschakelt, zijn wij u uiteraard graag van dienst!

 

 

 

Start typing and press Enter to search