Traveletc: Luminex – Service in het buitenland blijft nodig

Luminex: service in het buitenland blijft nodig

Editie #1 juni 2021*

Tekst: Bibi Mol – Beeld: Luminex Corporation

Luminex Corporation in Den Bosch werkt al meer dan een decnnium samen met Uniglobe Alliance Travel in Arnhem. Het bedrijf opereert in de wereld van de biotechnologie en biedt een breed scala aan oplossingen die toepasbaar zijn in onder andere klinische diagnostiek, biomedisch en genomisch onderzoek en voedselveiligheid. 

Sinds 2015 werkt Daniëlle Buitenhuis als Management Assistant EMEA binnen de Nederlandse vestiging van Luminex Corporation. Hierin ondersteunt Buitenhuis het managementteam, organiseert ze internationale trainingen en bereidt ze zakenreizen voor met betrekking tot de huidige reisrestricties. “Wij stellen laboratoria in staat om op een snelle manier betrouwbare antwoorden te krijgen, met als uiteindelijk doel het verbeteren van gezondheid”, vertelt Buitenhuis. “Zo worden onze technologieën gebruikt bij het testen of iemand het coronavirus heeft of heeft gehad.”

Voor het kantoor in Den Bosch werd er tot begin 2020 naar het buitenland gereisd naar klanten of congressen in Europa, het Midden-Oosten en Afrika. “Het bedrijf is in 1995 opgericht in Austin, Texas”, gaat Buitenhuis verder. “Collega’s vliegen naar het hoofdkantoor voor trainingen en meetings.” Op het moment vliegen de Nederlandse medewerkers hoofdzakelijk voor servicegerichte reizen binnen Europa. “Voor bijvoorbeeld installaties van onze systemen of onderhoud ervan.”

Luminex: service in het buitenland blijft nodig

Decennium

In coronatijd is er in de eerste maanden sporadisch gereisd. “Wij hebben de ontwikkelingen in de reismogelijkheden op de voet gevolgd. Mede op basis van de reisadviezen van Uniglobe zijn meerdere vliegreizen binnen Europa uitgevoerd.” Buitenhuis verwacht dat er binnen het bedrijf net zo veel

gereisd gaat worden als voorheen. “Installatie en service van onze apparatuur zal nog steeds nodig zijn, evenals het af en toe bezoeken van het hoofdkantoor. We blijven wel gebruik maken van videobellen, onze werknemers blijven gedeeltelijk vanuit huis werken in plaats van volledig op kantoor.”

Vooral de eerste keer dat een collega onder alle geldende coronarestricties op reis ging naar klanten in Denemarken en Zweden, was volgens Buitenhuis spannend. “Waren de reisredenen en avondklokverklaringen wel compleet genoeg of zou de testuitslag in Zweden voor vertrek naar huis wel op tijd binnen zijn? Toch bleek met deze reis dat er gelukkig weer reismogelijkheden waren.”

Volgens Buitenhuis bieden de professionals van Uniglobe naar volle tevredenheid meer dan een decennium hun klantgerichte service aan het bedrijf. “Het is altijd prettig om met het vaste team in contact te zijn. Het is geruststellend om te weten dat onze zakelijke reizigers in goede handen zijn. Zorgvuldig, betrokken en vriendelijk. Ik zou zeggen; op naar een volgend decennium in onze samenwerking!”

Travel Well!

Team Uniglobe Alliance Travel

*Benieuwd naar de volledige Traveletc. editie? Dan kun je deze hier inzien! 

Start typing and press Enter to search