Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon en UNIGLOBE Alliance Travel

Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon (SSVA) is een Zeeuwse vrijwilligersorganisatie die zich inzet voor het welzijn van kansarmen in de Molukse hoofdstad Ambon (Indonesië) en omgeving. SSVA doet dit onder de paraplu van de stedenband Vlissingen-Ambon. SSVA werkt aan de vergroting van draagvlak voor haar werk door onder meer samenwerkingsverbanden aan te gaan in het Zeeuwse en daarbuiten.

Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon kiest voor Uniglobe Alliance Travel

Hoe helpt Uniglobe Alliance Travel?

Om het mooie werk van SSVA te steunen werkt Uniglobe Alliance Travel als zakenreisorganisatie volledig belangeloos voor de stichting. Wij hopen dat zij hun werk nog lang kunnen uitvoeren. Voor meer informatie over SSVA of voor donaties kunt u een bezoek brengen aan hun website.

Gemiddeld 40 personen per jaar worden naar Indonesië gestuurd

SSVA stuurt operatieteams naar Ambon om de minder kapitaalkrachtigen daar gratis twee weken te opereren in een plaatselijk ziekenhuis. Het gaat om chirurgen op het terrein van de urologie, plastische chirurgie en oogheelkunde.

SSVA heeft aangegeven voor Uniglobe Alliance Travel gekozen vanwege de volgende redenen:

  • Uniglobe Alliance Travel heeft de beste prijzen voor werkbezoeken naar Indonesië. Dit is voor onze stichting van groot belang daar we jaarlijks gemiddeld veertig mensen die richting opsturen;
  • Uniglobe Alliance Travel is ons aanbevolen door anderen. Speerpunten die werden aangegeven zijn: snelle service, onder meer bij eventuele vertragingen;
  • Uniglobe Alliance Travel spreekt de taal van het MKB. Een belangrijke factor om de economische ontwikkeling te stimuleren op de Molukken.

Stichting Samenwerking Vlissingen-Ambon kiest voor Uniglobe Alliance Travel

 

Start typing and press Enter to search