Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Als je van shoppen houdt kan je op Schiphol goed je slag slaan. Er zijn namelijk veel winkels en ook veel verschillende soorten winkels. Maar het is niet alleen ‘leuk’ om te kunnen winkelen, het kan natuurlijk ook heel handig zijn. Bijvoorbeeld als je iets vergeten bent, of wanneer iets kapot is gegaan. Zo kun je voor je zakenreis extra dankbaar gebruik maken van het winkelaanbod op Schiphol. Hieronder zetten we de meest handige winkels op Schiphol op en rij voor de vrouwelijke zakenreiziger.  

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger – Drugstore

Mocht je je toilettas niet helemaal compleet hebben kunnen inpakken dan kan de Drugstore heel erg goed van pas komen. Bij deze drogisterij kan je alle verzorgingsproducten vinden die je maar nodig hebt. Van verzorgingsproducten, tot aan een nagelknippertje en zelfs je favoriete parfum. De drugstore kan je vinden na de security. 

Winkels op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger – Gucci

Gucci, het prachtige elegante Italiaanse modemerk welke bekend staat om de luxueuze kleding en de exclusieve lederwaren. Zeker een van de favoriete winkels voor de modebewuste zakenvrouw! Wanneer je nog op zoek bent naar een passende outfit voor een zakelijke meeting of voor een zakelijk uitje, kan je hier zeker je slagen. Deze winkel kan je vinden na de security. Winkels op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger – MAC Cosmetics

Na de security kan je ook winkelen bij het cosmetica merk MAC Cosmetics. Je kunt hier nog snel een nieuwe lipstick aanschaffen en uiteraard vele andere cosmetica. Als je nog wat tijd hebt voor je vlucht kunnen de visagistes van MAC Cosmetics je voorzien van make-up advies en een snelle touch-up.

Winkels op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger – News & Books

In het vliegtuig heb je soms mooi wat tijd over om te lezen. Voor een goed boek of een leuk magazine kan je dan terecht bij News & Books. Ze hebben een groot assortiment aan boeken en ook verschillende soorten kranten, informatieve tijdschriften, maar ook mooie glamour-magazines.  Deze shop kan je vinden na de security.

Winkels op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger – Perfumes & Cosmetics

Na de security loop je vaak automatisch langs de winkel van Perfumes & Cosmetics. Een winkel die in dit rijtje eigenlijk niet mag ontbreken, ondanks er al een drogist genoemd is. Hier kan je niet alleen een tandenborstel aanschaffen (mocht je deze vergeten zijn), maar kan je jezelf ook nog eens trakteren op je favoriete parfum. Ook wanneer je een cadeau mee wilt nemen voor je zakenrelatie in het buitenland kan je hier goed terecht. Zo is het bijvoorbeeld gebruikelijk dat je voor een zakenrelatie in Dubai een Nederlands cadeautje mee brengt.

Winkels op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger: Victoria’s Secret

Wil je jezelf even goed verwennen? Dan is de winkel van Victoria’s Secret zeker een bezoekje waard. Je wordt hier niet alleen erg goed geholpen door het personeel, je kunt ook hele mooi beauty-producten en accessoires in de winkel vinden. Victoria’s Secret is zowel voor als na de security te vinden. 

Shoppen op Schiphol voor de vrouwelijke zakenreiziger

Start typing and press Enter to search