Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Als zakenreiziger ben je wellicht vaak op Schiphol en andere airports te vinden. Het aanbod qua winkels op Schiphol kan dan nog wel eens erg goed van pas komen. Bijvoorbeeld wanneer je iets vergeten bent, of juist wanneer er net onverhoopt iets kapot is gegaan. Maar wat denk je als je tijdens het wachten op je vlucht koffie gemorst hebt op je overhemd? En dat terwijl je na aankomst op je bestemming gelijk door moet naar een meeting? Hieronder lees je de handigste winkels op Schiphol die goed van pas kunnen komen voor de mannelijke zakenreiziger.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger – Electronics

Electronics is een winkel met gadgets en elektronica. Naast het feit dat gadgets & elektronica winkels in de top-3 favoriete winkels voor mannen staan, kan het ook heel erg nuttig zijn om zaken aan te schaffen. Bijvoorbeeld wanneer je je oplader vergeten bent voor je telefoon of je laptop. Zelfs een oplader voor bijvoorbeeld je scheerapparaat is hier verkrijgbaar. Deze winkel kun je zowel voor als na de security bezoeken.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger  – Airport Telecom Shop

Als (zaken)reiziger is het erg belangrijk dat je altijd bereikbaar bent en online kan zijn. Vaak gaat het werk gewoon door op het moment dat je op je vlucht aan het wachten bent. Of wellicht zijn er bepaalde belangrijke zaken die je nog wilt regelen voordat je de lucht in gaat. Bij deze winkel weten ze hier alles van. Ze zorgen ervoor dat je smartphone en je laptop altijd verbonden blijven met je netwerk. Ze verkopen zelfs simkaarten voor verschillende landen over de hele wereld. Zo kan je na aankomst direct bereikbaar zijn op een lokaal nummer na aankomst op je bestemming. Mocht je beeldscherm van je telefoon kapot gegaan zijn, kan je deze hier laten repareren. Erg handig. De Airport Telecom shop bevindt zich voor de security.

Extra tip: Schaf een MiFi router aan voor op reis. Dit is een mobiele WiFi router die werkt op basis van een SIM-kaart. De SIM-kaart maakt verbinding met het netwerk op locatie. Koop wel van te voren of op locatie een lokale SIM-kaart met een databundel. Daarna maak je eenvoudig verbinding met het internet door het WiFi signaal van de router te selecteren op een smartphone of laptop.

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger – News & Books

Wat leesvoer voor onderweg nodig? Dan kan je terecht bij News & Books. Ze hebben niet alleen goede en interessante boeken maar ook verschillende soorten kranten en andere informatieve tijdschriften. Deze shop kan je vinden na de security.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger – Hugo Boss

Stijlvol op reis? Bezoek dan de Hugo Boss Store op Schiphol. Je kunt er voor een casual outfit terecht, maar zeker ook voor een mooi en stijlvol overhemd of pak. Deze winkel kan goed van pas komen als je te weinig kleding hebt ingepakt. Of wanneer je je outfit wilt aanpassen omdat het weer op locatie toch anders is dan verwacht. Hugo Boss kan je vinden na de security.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger – Suit Supply

Suit Supply staat bekend om mooie pakken op maat tegen een scherpe prijs. Tegenwoordig kan je deze winkels niet alleen vinden in de grote steden, maar spelen zij ook erg in op de zakenreiziger. Zo kan je de winkelketen inmiddels vinden langs snelwegen en ook op Schiphol. Als je wat tijd over hebt kun je je een mooi pak laten aanmeten voor dat je op reis gaat en na je reis (afhankelijk van je reisduur uiteraard) ophalen. Voor de security kan je op Schiphol bij Suit Supply shoppen.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Shoppen op Schiphol voor de zakenreiziger –  Perfumes & Cosmetics

Na de security loop je vaak automatisch al langs de winkel van Perfumes & Cosmetics. Een winkel die in dit rijtje eigenlijk niet mag ontbreken. Stel je voor dat je je tandenborstel vergeten bent? Of jezelf wilt trakteren op je favoriete parfum of op een heerlijke crème met een vitamine boost welke de vermoeidheid van de vlucht camoufleert. Dat kan hier allemaal. Zelfs wanneer je een leuk souveniertje wilt mee brengen voor je zakenrelatie in het buitenland kan je hier goed terecht. Zoals in dit blog te lezen is, is het bijvoorbeeld gebruikelijk dat je voor je relaties in Dubai een leuk Nederlands kleinigheidje mee brengt.

Shoppen op Schiphol voor de mannelijke zakenreiziger

Click to Hide Advanced Floating Content