Ontdek de voordelen van hybride boeken

De voordelen van het hybride boeken van jouw zakenreis

Het hybride boeken van zakenreizen, wat betekent dat nu eigenlijk en wat zijn de voordelen? In dit blog vertellen Femke de Hond (Business Travel Consultant) en Ilona Mertens (Accountmanager) jou hier graag meer over. 

Uniglobe’s Hybride Travel Concept biedt je de mogelijkheid om reizen zowel online als offline te boeken. Offline worden de reserveringen via een vast team van “dedicated” Business Travel Consultants per e-mail of telefoon opgepakt en aangevraagd. De online reizen kunnen via onze nieuwe online bookingtool UBI worden geboekt. 

Al jaren maken veel van onze klanten met succes gebruik van deze manier voor het boeken van hun zakenreizen. Een retourtje naar Sevilla? Dat retourtje boek je eenvoudig en snel via onze online booking tool UBI. Een rondreis door Australië? Raadpleeg dan de Business Travel Consultants voor een reisadvies op maat. Onze relaties zijn vrij om te kiezen wanneer zij gebruik maken van de online tool UBI of het boeken van de reis via het team van reisexperts (Hybride Travel Concept).

Ontdek de voordelen van hybride boeken

Online – Veilig, snel en voordelig boeken

Geen lastige website waar je het overzicht snel kwijtraakt, maar juist een gebruiksvriendelijk, persoonlijk ingerichte en bovendien een goed beveiligde online omgeving. Een tool die 24/7 de mogelijkheid geeft om informatie op te vragen, te plannen en/of te boeken. Met altijd een actueel aanbod van alle vliegtickets, autohuur, trein en hotels. Dus niet meer zoeken op meerdere websites, met een enorme tijdsbesparing als resultaat!

Na het implementeren van jouw persoonlijke data, voorkeuren en een korte uitleg van onze salesmanager/ accountmanager, kun je al direct aan de slag. Of je dit nu vanuit jouw kantoor, thuis of onderweg doet, dit is geen probleem en uiterst veilig en snel. Zo sorteer je zoekresultaten in UBI op schema, luchtvaartmaatschappij en zelfs op ticketprijs. Dus ook onze ingekochte tarieven zijn voor jouw direct zichtbaar, waardoor je gegarandeerd het beste tarief vindt. Op deze manier kun je in UBI gemakkelijk opties met elkaar vergelijken en zie je in één oogopslag welke optie het beste bij je past. Bovendien biedt UBI duidelijke rapportages met alle informatie van alle reizen of die nu online dan wel offline zijn geboekt en gemaakt.

Offline – Persoonlijk contact en service van een specialist

Een hoog serviceniveau en sublieme kwaliteit van de dienstverlening daar staat Uniglobe Alliance Travel voor. Geen callcenter, maar persoonlijke aandacht van onze reisexperts. Dag in, dag uit staan zij voor je klaar, niets is hen te veel. Of het nu het boeken van vluchten, hotels of autoreserveringen betreft of het (last minute/ad hoc) wijzigen of annuleringen van boekingen, onze Business Travel Consultants helpen jou daar graag bij.

Via e-mail en/of telefoon neem je eenvoudig contact op met jouw vaste ‘’dedicated’’ team van Business Travel Consultants voor alle reisaanvragen. Elk team is bekend met het reisbeleid van jouw onderneming en weet wat de persoonlijke voorkeuren van de reizigers zijn. Op deze manier wordt elke reis op maat samengesteld.

Ontdek de voordelen van hybride boeken

De voordelen van hybride boeken bij Uniglobe Alliance Travel

  • De specialistische kennis van de Business Travel Consultants als back-up bij een online reservering;
  • Zowel online als offline maak je gebruik van de services zoals de 24/7 Rescue line, refunds van tickets en het wijzigen van reserveringen;
  • Door zelf de keuze te maken voor een online of offline reservering, bespaar je tijd en kosten;
  • Relatief eenvoudige reizen boek je zelf via de online tool UBI tegen een lagere service fee;
  • Is er een complexe reis of heb je het momenteel te druk, dan kun je te allen tijde gebruik maken van de kennis van de Business Travel Consultants;
  • Alle reisdata worden centraal verwerkt waardoor er goed zicht is op de kosten en de uitgaven;
  • De reisdata zijn met persoonlijke logingegevens inzichtelijk voor jouw onderneming via de online rapportage tool waar alle reisdata 24/7 beschikbaar zijn.

Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van hybride boeken voor uw organisatie? Neem contact met ons op voor meer informatie of boek een online demo om kennis te maken met onze unieke booking tool UBI.

Travel Well!

Femke de Hond & Ilona Mertens
Business Travel Consultant & Accountmanager

Start typing and press Enter to search