Vier must-haves bij het boeken van een zakenreis hotel

Als zakenreiziger is een comfortabel hotel prettiger dan wat dan ook. Tijdens een zakenreis kijk je vaak met andere ogen naar een hotel dan wanneer je een privéreis maakt met bijvoorbeeld je gezin en kinderen.

Tijdens een zakenreis heb je andere wensen. Vaak staan er veel afspraken ingepland, is er weinig tijd en wil je zaken voor elkaar krijgen. Omdat wij als zakenreisbureau elke dag heel veel zakenreizigers spreken waarvoor wij vliegtickets, hotels en vervoer boeken, weten we precies welke zaken een zakenreiziger over het algemeen het belangrijkst vindt. En met deze onderdelen proberen wij zeker altijd rekening te houden bij het voorstellen van hotels. Wij zetten er in dit blog vier op een rijtje.

Essentials voor een zakenreis hotel

Must-have voor een zakenreis hotel: #1 Perfecte WiFi (overal!)

Wifi is onmisbaar in ieder hotel en eigenlijk onmisbaar voor elk type reis. Maar helemaal wanneer je als zakenreiziger in een hotel verblijft wil je gewoon kunnen vertrouwen op een goede Wifi verbinding. En dan niet alleen in de lobby van het hotel. De WiFi verbinding moet overal goed werken. Ook in het restaurant, aan de bar, in de lift en op je kamer.

Essentials voor een zakenreis hotel

Must-have voor een zakenreis hotel: #2 Locatie & bereikbaarheid

Het hotel tijdens je zakenreis moet goed en makkelijk bereikbaar zijn. Een goede locatie en makkelijke bereikbaarheid kan veel reistijd schelen. Een centrale locatie is niet alleen handig om te reizen van- en naar het vliegveld, maar ook wanneer je tijdens je verblijf langs verschillende afspraken & meetings moet is een goede locatie erg fijn. Je wilt tijdens je zakenreis je tijd zo efficiënt mogelijk inrichten en daar helpt een hotel met een prettige locatie en een goede bereikbaarheid zeker bij.

Essentials voor een zakenreis hotel

Must-have voor een zakenreis hotel: #3 Een goed bed

Een goede (nacht)rust is voor iedereen erg belangrijk. Maar vooral tijdens een zakenreis wil je uitgerust zijn en blijven. Je hebt wellicht een lange vlucht achter de rug, misschien ook te maken met tijdsverschil en waarschijnlijk ook nog een drukke planning voor de boeg. Daarom is een goed bed en matras in een hotel erg belangrijk.

Essentials voor een zakenreis hotel

Must-have voor een zakenreis hotel: #4 Flexibele openingstijden van het restaurant en de bar

Wanneer je dag vroeg begint is het prettig als je vooraf kunt ontbijten in het hotel. Niets is belangrijker dan de start van je dag. En ook wanneer je dag juist later dan gepland eindigt, is het prettig als je nog in het restaurant terecht kunt. Ruime openingstijden van de bar in het hotel wordt ook als zeer prettig ervaren. In plaats dat je na een lange dag min-of-meer verplicht bent om naar je kamer te gaan (of om in een lege lobby te zitten) kun je nog een drankje doen aan de bar. Dit maakt je verblijf in een hotel tijdens een zakenreis een stuk aangenamer, efficiënter en ook zeker gezelliger.

Essentials voor een zakenreis hotel

Start typing and press Enter to search